GuardiaN znovu v akci! Společně s dalšími veterány nastoupí v premiérovém BLAST Draft

  • 28. 01. 2024 13:00
Zdroj titulní fotografie: StarLadder

Do premiérového turnaje BLAST The Draft Season 1 se přidávají významní profesionální hráči Counter-Strike, mezi nimiž se objevila i slovenská legenda - Ladislav „GuardiaN“ Kovács.

BLAST The Draft: Season 1 je turnaj, který zahrnuje kvalifikační fázi pro týmy z Indie a Pákistánu. Soutěže se zúčastní celkem 64 týmů, které budou bojovat o postup do skupinové fáze.

Skupinové fáze turnaje zahrnují zápasy všech šesti týmů z obou regionů, přičemž pouze první tři týmy z obou regionů postoupí do „Super 6“ finálové fáze. Tato fáze turnaje se bude konat v rozmezí od 8. do 11. února v Malajsii a její jedinečnou vlastností je, že každý tým bude mít vybranou herní legendu, která se zúčastní LAN.

Na LAN BLAST The Draft: Season 1 budou týmy následně soutěžit ve formátu dvojité eliminace o celkový cenový fond 50 000 dolarů.

Akce, na které se sejdou týmy z Indie a Pákistánu, slibuje být významnou výzvou pro všechny účastníky, kteří se obvykle na turnajích tak vysoké úrovně příliš často nesetkávají. S příchodem zkušených hráčů, jako je ostatně i například Adam „friberg“ Friberg, Richard „shox“ Papillon, Christopher „GeT_RiGhT“ Alesund, Kenny „kennyS“ Schrub či Olof „olofmeister“ Kajbjer, se očekává, že kvalita soutěže dosáhne nových vrcholů a fanoušci se mohou těšit na napínavé a nezapomenutelné okamžiky.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.