GuardiaN sa vracia na scénu, po rokoch si zahrá so svojim bývalým spoluhráčom

  • Sebastián Soroka
  • 10. 06. 2021 21:47

Návrat najlepšieho slovenského hráča všetkých čias je konečne tu! V najbližších zápasoch uvidíme Ladislava "GuardiaN" Kovácsa hosťovať v ruskom tíme Trident po boku svojho niekdajšieho spoluhráča, Denisa "seized" Kostina.

Celú záležitosť rozpútal dnes podvečer práve seized spoločnou fotkou s GuardiaNom, ktorú uverejnil na svojom instagrame. O pár hodín na to už ruské zdroje blízke tímu Trident začali písať o tom, že GuardiaN aj seized sa stanú súčasťou novej zostavy. Organizácia tieto špekulácie následne potvrdila oficiálnym oznámením. Seized sa tak vracia do jej aktívnej zostavy a GuardiaN bude zatiaľ v tíme pôsobiť iba ako stand-in.

Už je to rok a pol, čo dostala slovenská legenda vo svojom predchádzajúcom pôsobisku Natus Vincere bench. Odvtedy si Laco vyskúšal iba rolu zaskakujúceho hráča v celku Dignitas po boku Patrika "f0rest" Lindberga. Fanúšikovia márne čakali na to, kedy sa 2.najlepší hráč roka 2015 pokúsi o reštart svojej kariéry v inom tíme. Čakanie je ale pre tento moment u konca.

Ruský Trident v súčasnej dobe okupuje 56.priečku vo svetom rebríčku a tak nemožno čakať, že GuardiaNa uvidíme hneď hrať medzi svetovou elitou. Tam sa bude musieť znova prepracovať, o tom niet pochýb. Počas svojej súťažnej pauzy síce pravidelne streamoval a snažil sa udržiavať v hernej pohode, avšak chýbala mu zápasová prax.

Zatiaľ si tak trojnásobný major finalista bude musieť vystačiť s CIS regiónom a menšími európskymi turnajmi. Debut v novom drese by si mal odbiť 16.6 o 13:00 proti dánskym hráčom z Copenhagen Flames v rámci turnaja European Development Championship S4. Snáď to bude slovenskému sniperovi v novom pôsobisku strieľať aspoň tak ako v jeho individuálne najsilnejšom roku (2015).

GuardiaN a seized (horný rad - prví dvaja sprava) počas ich pôsobenia v Natus Vincere Photo by HLTV.org

Zdroj titulnej fotografie: © HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.