GuardiaN nachádza nový domov pod krídlami Team Singularity

  • Martin Bukovský
  • 07. 09. 2021 20:00

Ruské kvarteto doplní slovenský ostrostrelec a spolu budú hájiť farby dánskej organizácie. Ladislav "⁠GuardiaN⁠" Kovács sa pripojil k svojmu bývalému spoluhráčovi Denisovi "⁠seized⁠" Kostinovi z NaVi už do organizácie Trident začiatkom júna. V ruskej organizácií pôsobil iba mesiac po tom, čo s jeho zostavou ukončil Trident spoluprácu.

Tím vedený Seizdom to ale nevzdal. Celé prázdniny hrali pod herným tagom BEZ ZP, pod ktorým si odniesli delené 3-4. miesto v európskom turnaji IronWar Grand Prix, kde v semifinále padli proti poľským AGO. Dnes sa im oficiálne podarilo podpísať kontrakt v profesionálnej organizácií.

„Sme v podstate úplne nový tím, v ktorom chceme skombinovať skúsených a mladých hráčov“ znie z úst kapitána Seizeda, ktorý tak opisuje aj príchod mladého Daniila "⁠d1Ledez⁠" Kustova. Okrem d1Ledeza v tíme pôsobia dve ďalšie mladé pušky, Evgeny "⁠Norwi⁠" Ermolin a Timur "⁠clax⁠" Sabirov. 20-ročný, respektíve 19-ročný Rusovia pôsobili už po boku GuardiaNa vo farbách Trident.

“Som veľmi rád, že sa opäť pripájam k ešportovej organizácií. Myslím si, že Team Singluarity bola pre nás najlepšia možnosť a teším sa tomu dať 120%“ oznamuje GuardiaN na tímovej stránke. Sen viacerých fanúšikov o slovenskom supertíme sa tak rozplynul, GuardiaN má zrejme iné plány a jeho ciele dostať sa opäť navrchol ostávajú stále v ruských farbách.

Zostava Team Singularity:
Denis "⁠seized⁠" Kostin
Timur "⁠clax⁠" Sabirov
Evgeny "⁠Norwi⁠" Ermolin
Daniil "⁠d1Ledez⁠" Kustov
Ladislav "⁠GuardiaN⁠" Kovács

Artem "⁠Fierce⁠" Ivanov - tréner

Zdroj titulnej fotografie: StarLadder/liquipedia.net

Welcome-CSGO.png

Team Singularity Source: teamsingularity.com

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.