Guardian pravdepodobne dostáva bench

  • 16. 01. 2020 18:00

Pre mnohých fanúšikov možno neočakávaná správa. Ladislav „Guardian“ Kovács pravdepodobne dostáva BENCH vo svojom tíme Natus Vincere. Šepká sa o tom už dlhšie, no na oficiálne oznámenie zo strany NaVi či Guardiana si rozhodne budeme musieť počkať.

Guardian sa pripojil k tímu v októbri minulého roku, po tom, čo sa ocitol na lavičke tímu FaZe. Vo Faze ho nahradil mladý Helvijs "Broky" Saukants. Keď sa pozrieme na jeho štatistiky pred pripojením do NaVi, nebol na tom vôbec zle. Čo bolo teda príčinou jeho sklzu v štatistikách? Predsa len, AWP hráč si nemôže dovoliť v top tíme mať K/D ratio iba 0,86. Možno k takýmto výkonom dopomohol aj S1mple, ktorý je známy svojím toxickým správaním z minulosti. Nemôžeme všetko zhadzovať na štatistiky a správanie jedného hráča. NaVi po odchode Zeusa taktiež menili svojho kapitána, túto rolu si prevzal Boombl4. Kto vie, ako sa im tie roly pomenili, nevidíme totižto do tímu. Možno neklapla chémia.

NaVi boli spatrení bez Guardiana na svojom tréningovom serveri, kde s nimi namiesto nášho ostrostrelca hral opäť mlaďas, Rodion "fear" Smyk z NaVi Junior. Či už je Fear finálnou náhradou je zatiaľ otázne. Kam povedú Guardianove kroky, ak sa opäť ocitne na lavičke?

Zdroj titulnej fotografie: Liquipedia.net/StarLadder

Photo by EPICENTER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.