GuardiaN si zahrá po boku švédskych legiend

  • Sebastián Soroka
  • 09. 03. 2020 21:55

Ladislav "GuardiaN" Kovács bol po zlých výkonoch koncom Januára (Ledna) poslaný na lavičku Natus Vincere. Približne v tom čase bola aj oficiálne oznámená nová zostava organizácie Dignitas, ktorá je tvorená legendárnou zostavou NiP z rokov 2013-2014, doplnená o mladú krv v podobe Håkona "hallzerk" Fjærliho.

Dignitas sa majú o 4 dni zúčastniť prvej série novej ligy od Flashpointu, ktorej prizepool sa vyšplhal až na šialených $1,000,000. Všetko ale nejde podľa plánu a najmladší člen zostavy, hallzerk narazil na problémy s vízami, ktoré mu neumožňujú letieť spoločne s jeho spoluhráčmi do Los Angeles. Dignitas tak museli siahnuť po hráčovi, ktorý sa nenachádza v aktívnej zostave žiadneho tímu. A práve ním je slovenský strelec Ladislav "GuardiaN" Kovács. Samotný GuardiaN na svojom twitter účte prehlásil, že je vďačný za túto úžasnú príležitosť a vždy si chcel zahrať po boku takýchto legiend. 28-ročný Slovák tak má šancu ukázať, že herne na pro - scénu stále má a právom je považovaný za jedného z najlepších hráčov cskovej histórie. Jeho posledné dobrodružstvo s NaVi bolo totiž sprevádzané zlými výkonmi z jeho strany.

Súpiska Dignitas tak bude na turnaji v Kalifornii tvorená obrovskými legendami. The GOAT of Counter-Strike - f0rest, najlepší hráč za rok 2013 a 2014 GeT_RiGhT, kráľ banánu Friberg, svojho času najlepšie IGL, Xizt a už spomínaný GuardiaN budú pod taktovkou major šampióna Fifflarena. Csková scéna sa má skutočne načo tešiť. Podarí sa tejto zostave vybojovať uspokojivý výsledok?

Zdroj titulnej fotografie: Liquipedia.net/EPICENTER

3037168-ogImport-8734-nip 52131.jpg

Legendární švédskí hráči budu na pár dní spoluhráči Ladislava "GuardiaNa" Kovácsa Photo by gamespot.com

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.