Kaparzove Gravity sa rozširuje o zvučné mená

  • Sebastián Soroka
  • 27. 03. 2020 01:45

Team Gravity na čele s majstrom ČR z roku 2014, Davidom "KAPARZO" Lacinom bol v posledných dňoch obľúbenou destináciou pre tímy, ktoré sa chystajú robiť zmeny v zostave.

Nádejnú zostavu najprv opustil jeden z nováčikovských objavov uplynulého roku, Lukáš "Majky" Měcháček a neskôr aj Michal "budwar" Weiser. Stalo sa tak navyše tesne pred uzavierkou Tipsport COOL ligy, čo celú situáciu len skomplikovalo a zostávajúca trojica sa dostala do patovej situácie. Záchranné koleso ale našli v podobe domácej legendy Richarda "queztone" Strnátka, ktorý bude vďaka svojim skúsenostiam veľkou podporou pre celý tím. Zhodou okolností včera to bolo 4.výročie od jeho výhry na Copenhagen Games s HellRaisers Esports. Queztone už v závere minulého roka prehlásil, že hraniu sa neplánuje venovať aktívne. Či tak ide len o krátkodobú výpomoc alebo to znamená comeback na scénu sa dozvieme v najbližších mesiacoch. K celej situácii sa zatiaľ rodák z Bratislavy nevyjadril.

Ďalší do partie nie je nikto iný než Tomáš "WANTYYYY" Jarolím. WANTYYYY bude reprezentovať meno Gravity po takmer dvoch rokoch. Práve na jeseň roku 2018 bol pevnou súčasťou vtedajšieho tímu, ale tesne pred MČR bol vymenený za Tusiho z Dark Tigers. Vtedy si tento presun vzhľadom na okolností odniesol obrovskú kritiku a logicky ani samotný WANTYYYY z toho nebol úplne nadšený. Všetko je to už ale minulosť a opäť sa nám tak spojí duo WANTYYYY-Kaparzo.

Súpiska Gravity:
David "KAPARZO" Lacina
Šimon "suplicK" Skuplík
Martin "zur1s" Sláma
Richard "queztone" Strnátko
Tomáš "WANTYYYY" Jarolím

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/eXtatus

Kaparzo dokázal na poslednú chvíľu doplniť svoju nekompletnú zostavu. Photo by David "KAPARZO" Lacina

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.