GLORE vyskladali novú zostavu! Na hosťovanie prichádza hráč zo Sampi

  • Sebastián Soroka
  • 03. 03. 2022 15:20

S novou zostavou narukovali už aj v GLORE! Česká organizácia si musela počas tohto roka prejsť kompletnou obmenou CS:GO sekcie, keď jej reprezentanti z minulého roka prešli pod krídla Inside Games. Manažment GLORE napokon vyskladal kvarteto hráčov, ktoré doplní posila zo Sampi.Tipsport.

Novú zostavu GLORE tvorí bývalý hráč Universe Dominik "hypo" Lukšo a český strelec David "Loyd" Šefl, ktorého sme v minulosti mohli registrovať pod mixom Minatopeek. Českú stopu v tíme znásobuje Marek "Piki" Prikryl v minulosti pôsobiací pod hlavičkou BRUTE academy, či Inside Games academy. Na súpiske tímu ďalej nájdeme iba 14-ročného mladíka Oldřicha "PR" Nového. Ten sa podobne ako Piki v minulosti predstavil pod farbami Inside Games Academy.

Celú zostavu formuje rodák zo slovenských Košíc, Rudolf "Rutk0" Kovalčík. Ten je síce stále platným členom organizácie Sampi.Tipsport, avšak po tom čo sa ho organizácia rozhodla koncom januára (ledna) nahradiť Matějom "twist" Petrášom mu bolo umožnené odísť na hosťovanie do iného celku. Rutk0vi tak zápasová prax v najbližšom období chýbať rozhodne nebude.

Uvidíme teda či táto zostava bude aspoň tak úspešná ako tá minulá. GLORE boli v roku 2021 účastníkom 1.Tipsport COOL ligy a okrem toho sa prebojovali aj na vyvrcholenie sezóny - MČR 2021. Najbližšie by sa mali predstaviť v kvalifikácii na LAN turnaj Tipsport CS:GO Bratislava.

Zostava GLORE vyzerá nasledovne:

Dominik "hypo" Lukšo
David "Loyd" Šefl
Marek "Piki" Prikryl
Oldřich "PR" Nový
Rudolf "Rutk0" Kovalčik - hosťovanie

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Sampi

https://www.instagram.com/p/CapIAkYoTLa/

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.