Organizácia Gifted.uRage hlási novú zostavu, trojicu hráčov získala z Universe

  • Sebastián Soroka
  • 03. 08. 2021 16:27

Zdá sa, že účastníci 2.Tipsport COOL ligy spolu nevedú veľké súboje iba na herných serveroch, ale aj na prestupovom trhu. Team Universe, ktorý v minulej sezóne atakoval postup do prvej ligy, prišiel o celú zostavu. Trojica hráčov z Universe sa totiž presunula pod krídla organizácia Gifted.uRage. Zvyšok zostavy s tímom nezotrval.

Matúš "nelson" Bernát, Dominik "Domajzer" Hluštík a Dominik "hypo" Lukšo, to sú mená hráčov ktorí sa stavajú novými posilami tímu Gifted.uRage. Táto trojica nemala ďaleko od toho, aby dnes započala svoju púť v prestížnej 1.Tipsport COOL lige. Rozhodujúce barážové zápasy sa im ale nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca. Tentokrát tak budú svoje šťastie skúšať s inými spoluhráčmi a vo farbách nového celku.

K ex-hráčom Universe sa pridáva Oliver "Abdel" Košč. Tomu nevyšlo pôsobenie pod DEFEATERS a tak ho kroky znova zaviedli do tímu Gifted. Posledným a zároveň najskúsenejším článkom zostavy je Samuel "Snake" Hriadel. V minulosti sa najviac preslávil s tímom Vikingekrig Esports.

Zostavu bude čakať už spomínané pôsobenie v 2.Tipsport COOL lige. Podarí sa sa tak hypovi a spol. naplniť cieľ, ktorý nedokázali vybojovať s Universe a postúpiť do prvej ligy?

Vyjadrenie Dominika "hypo" Lukša:

Som rád, že sme dostali príležitosť hrať za jednu z najlepších nadchádzajúcich organizácii na CZ/SK. V novozloženej zostave dáme do toho čo najviac, aby sme upevnili meno Gifted.uRage medzi špičku československého CSka. Tešíme sa na reprezentáciu tejto organizácie, a pevne verím, že spoločne dosiahneme nové výšiny.

Zostava Gifted.uRage vyzerá nasledovne:

Matúš "nelson" Bernát
Dominik "Domajzer" Hluštík
Dominik "hypo" Lukšo
Oliver "Abdel" Košč
Samuel "Snake" Hriadel

Zdroj titulnej fotografie: Gifted.uRage/FB

Abdel počas pôsobenia v tíme Ravage eSport Source: Ravage eSport/FB

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.