Gifted Gaming vstupuje do sveta Counter-Striku

  • Martin Bukovský
  • 11. 08. 2020 08:00

Organizácia známa z predovšetkým PUBG či Hearthstone scény vstupuje aj do hry CS:GO. Pod svoje krídla vzala zostavu okolo bývalého hráča DEFEATERS, Olivera "Abdel" Košča.

Abdel pôsobí na scéne už nejaký ten piatok. Jeho posledným tímom boli DEFEATERS, s ktorými sa mu podarilo kvalifikovať do ESEA Main ligy. Rozhodol sa ale legendárnu organizáciu opustiť a pripojiť sa k novo vytvorenému tímu. Ďalšími členmi je dvojica Pavol "CABYEE" Vida a Adrián "NugeT" Klempa, bývalí spoluhráči z organizácie Ravage. Tím dopĺňa Samuel "OxidE" Krajčík, ktorý bol taktiež členom DEFEATERS, no neskôr presedlal do eEriness. Posledným článkom novej zostavy je Matej "Fluxx" Ondruš, ten sa pohyboval predovšetkým na európskej scéne.

Za krátky čas čo táto pätica spolu hrá, sa im podarilo kvalifikovať do 2. TIPSPORT COOL ligy cez uzavretú Last Call kvalifikáciu, ktorá sa odohrávala včera. Najprv sa im podarilo poraziť veteránov z nEophyte, no v ďalšom kole nestačili na Leckrov Projekt F. V pavúku porazených ich čakali hráči Necroraisers. Dokázali ich poraziť hladko 16:6 a kvalifikovali sa tak to 2. TIPSPORT COOL ligy.

Vyjadrenie nám poskytol kapitán tímu, Oliver "Abdel" Košč:
Sme novo vzniknutá sekcia, poskladali sme sa len pred nedávnom.. Skúšali sme hrať v rôznych zostavách, ale táto nám najviac sadla. Budeme sa snažiť ukázať čo najlepšie výsledky, ako to len pôjde.

Zostava Gifted Gaming:
Oliver "Abdel" Košč
Matej "Fluxx" Ondruš
Adrián "NugeT" Klempa
Pavol "CABYEE" Vida
Samuel "OxidE" Krajčík

59750349_340504426607580_8682937135222751232_o.jpg

Abdel zastáva v tíme neľahkú rolu in-game-leadera Photo by CORE

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.