G2 oficiálne potvrdzujú novú zostavu. Pripojí sa k nim aj ich kat z Katowic

  • Martin Brázdil
  • 16. 08. 2022 19:45

Giganti svetovej scény G2 potvrdili reporty a oznámili oboch nových hráčov. Tým pádom sa k trojici Nikola “NiKo” Kovač, Nemanja “huNter-” Kovač a Ilya “m0NESY” Sharipov pripoja dve nové posily. Na miesto Audrica “JACKZ” Juga prichádza nemesis z poľských Katowic Justin “jks” Savage. Ten ako stand-in v tíme FaZe Clan pomohol práve k víťazstvu nad jeho novým zamestnávateľom. A na pozíciu in-game lídra prichádza Rasmus “HooXi” Nielsen, ktorý nahradí fínskeho Aleksi “Aleksib” Virolainena.

Justin “jks” Savage sa tak k tímu pripája po tom ako strávil 9 mesiacov na lavičke tímu Complexity. 26-ročný Austrálčan ostal počas tejto doby v Európe, kde pred tým ako mu skončili víza, ešte pomohol svetovej jednotke vyhrať turnaj v Katowiciach kedy zaskakoval najskôr za Robina “ropz” Koola a neskôr za Håvarda “rain” Nygaarda.Práve po tomto úspechu sa očakávalo, kde vlastne jks skončí. Prestup však neprišiel až doteraz. Jks by mal zobrať na svoje plecia rolu lurkera v tíme, ktorú doteraz zastával huNter- .

Dánsky kapitán Rasmus “HooXi” Nielsen sa pripája k tímu po úspešnom pôsobení pod vlajkou Copenhagen Flames. HooXi síce nepatrí k hráčom, ktorý by dávali veľké množstvo killov na serveri, ale dokázal ako dobrým kapitánom vie byť. Teraz bude dôležité ako dokáže udržať pokope nabitú zostavu a či práve on bude, tým kto prinesie trofej do táboru G2.

G2 by sa mali predstaviť už 20.8. v zápase proti tímu Liquid na nadchádzajúcom BLAST Premier Fall Groups.

Zostava G2 tak vyzerá nasledovne:
Nikola “NiKo” Kovač
Ilya “m0NESY” Sharipov
Nemanja “huNter-” Kovač
Justin “jks” Savage
Rasmus “HooXi” Nielsen

Rémy “XTQZZZ” Quoniam (coach)

Kenny “KennyS” Schrub (bench)
Aleksi “Aleksib” Virolainen (bench)

Zdroj titulnej fotografie: g2esports.com

Dokáže jks byť kľúčom k trofeji pre G2? Source: Martin Bukovský, Eplayer

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.