Frozen vyradil MOUZ, vo finále Blast Premier World Finals vyzve Team Vitality

  • 16. 12. 2023 19:00
Frozen v drese FaZe Clan Zdroj: Blast premier

Slovenský rifler David "frozen" Čerňanský sa hneď pri svojom debute vo FaZe Clan prebojoval do finále Blast Premier World Finals. Dokázal to práve na úkor svojho bývalého tímu, MOUZ.

CT site Mirage započali úspečnejšie FaZe, MOUZ však dokázali polčas ukončiť vyrovnane, 6:6. Po výmene strán MOUZ viedli 11:8, FaZe si však zachovali chladnú hlavu a odvtedy MOUZ nepustili ani k jednému kolu.

Overpass mal prvý polčas podobný minulej mape. Následne však za CT FaZe Clan pritlačili MOUZ na kraj svojich síl. Za stavu 11:5 MOUZ započali svoj comeback, ten sa im však nepodarli. FaZe postúpili do finále na úkor MOUZ po výhrach 13:11 a znovu 13:11.

frozen_faze.png

Frozen v tíme FaZe Clan Zdroj: Blast Premier

,,Cítim sa skvelo, som rád, že sme to nakoniec zvládli. Držali sme si chladnú hlavu, mentalita bola výborná a Finn mal pravdu pri každom jeho calle," vyjadril sa frozen o zápase v post match interview.

Vyjadril sa taktiež k tomu, ako sa adaptuje na nový tím: ,,Myslím, že je to plynulé a prirodzené, ale stále sú tam veci, na ktoré si potrebujem zvyknúť, je to taký balanc. Každopádne, pocity, ktoré z toho mám, sú úžasné."

FaZe Clan vyzvú vo finále Blast Premier World Finals Team Vitality. Tí zatiaľ na turnaji nestratili jedinú mapu, porazili NAVI, Cloud9 a v semifinále znovu NAVI.

Finále Blast Premier World Finals 2023 medzi FaZe Clan a Team Vitality je na programe 17.12. 15:00.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.