Frozen vyhráva svoju skupinu na BLAST Premier Spring a končí medzi TOP 4 tímami!

  • Dominika Štibľaríková
  • 27. 01. 2024 23:15
Source: X @BLASTtv

Síce sa aktuálny BLAST Premier Spring Groups dohráva ešte aj zajtra, prvé 4 tímy už poznáme! Dnes sa totižto hrali 4 finálové zápasy zo skupín A-D, no a zajtra sa odohrajú ešte zvyšné 2 zápasy a to o 5-6 a 7-8 delené miesta. Poďme sa ale pozrieť ako to dnes dopadlo.

Všetky víťazné tímy obsadili delené 1-4. Miesto a odnášajú si 22 500$.

Deň odštartoval zápas Astralis vs Vitality, ktorý sa rozhodol až na tretej mape! Úvodné Inferno sa podarilo vyhrať tímu Astralis 13:10. Nasledoval Mirage, kde sa mohol rozhodnúť celý zápas, no Vitality zabojovali a tak nasledovala mapa Nuke. Tú však s prehľadom vyhrali Vitality sa tak sa stávajú víťazom skupiny A!

S pol hodinovým omeškaním nasledoval zápas Natus Vincere vs G2. Samozrejme G2 boli považovaní za jasných favoritov zápasu, no v hre to tak vôbec nevyzeralo. Ich vlastný map pick Inferno vyhrali NAVI 13:9 a hneď na to, bez väčších problémov, dokázali vyhrať aj Mirage a to 13:5.Natus Vincere tak vyhrávajú v skupine C a končia na delenom 1-4. Mieste.

O 17:30 sme mohli vidieť aj slovenského reprezentanta David “frozen” Čerňanský so svojim tímom FaZe ako nastúpili proti tímu Liquid. Svoj map pick Nuke zo začiatku síce prehrávali, no po výmene strán sa naladili na správnu vlnu a dokázali vyhrať 13:11. Nasledovala mapa Mirage, ktorú vybral tím Liquid, no do úspešného konca ju opäť dokázali dotiahnuť chalani z FaZe a to za stavu 13:9. FaZe končia ako víťazi svojej B skupiny a celkovo na delenom 1-4. Mieste.

Večer sa o zábavu postarali tímy Virtus.pro a BIG. Prvá mapa, Overpass, bola veľmi napínavá a do poslednej chvíle nejasná, no nakoniec ju víťazne zakončili VP a to 13:10! Ako druhá nasledovala mapa Anubis, ktorú si pickli BIG, no aj tú prehrali a to 6:13. Skupinu D tak víťazne uzatvára tím Virtus.pro!

Zajtra nás čakajú ešte 2 zápasy!

Víťazné tímy obsadia delené 5-6. Miesto odkiaľ si odnesú 12 500$, no a porazené tímy spadnú na delené 7-8. Miesto a získajú 10 500$.

  • 14:30 - Astralis vs BIG
  • 17:00 - G2 vs Liquid

Stream

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.