Frediho sen o minore sa rozplynul

  • Sebastián Soroka
  • 07. 03. 2020 14:45

Bývalý hráč eSuby, Majestics Lions, či Gunrunners, Karel "fredi" Královec sa tento týždeň zúčastnil ázijskej closed minor kvalifikácie s hráčmi zo Severnej Afriky a blízkeho východu.

Z 8-členného zloženia closed kvalifikácie mohol na minor do Brazílie postúpiť iba jeden jediný tím. Fredi tak ako ho poznáme bol pripravený na serveri zanechať aj dušu, aby dosiahol ďalší veľký milník v jeho kariére. 27-ročný Čech odštartoval svoju púť kvalifikáciou úspešne, keď s jeho spoluhráčmi zdolal tím ATK, kde hrá aj bývalý hráč Cloud9, TenZ. Túžbu po postupe a svoj skill preukázal fredi v druhom zápase proti celku Goliath, kedy bol s K/D 1,49 najlepším hráčom na serveri.

Žiaľ od finále upper bracketu to s celým tímom išlo dole vodou, keď tesnú prehru proti Camel Riders nedokázali napraviť ani proti izraelským Aequus a na cestu do Brazílie tak mohli zabudnúť.

Fredi sa tak nestane v poradí 4. Čechom, ktorý sa kvalifikoval na minor. Pred ním to dokázali iba Oskar, Dev7l a Zedko. Taktiež bude zaujímavé sledovať jeho ďalší vývoj. Vráti sa fredi k hraniu na domácej scéne alebo ostane pri hraní v zahraničných mixoch?

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/V4 Future Sports Fest

Ani postupom na minor by fredi netromfol svoj najväčší úspech kariéry. Ten zažil minulý rok, keď sa s jeho európsky mixom kvalifkoval na turnaj V4 Future Sports festival. Photo by V4 Future Sports Fest

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.