Fredi na skúšku do YaLLa Esports

  • Sebastián Soroka
  • 08. 03. 2020 19:05

Majster Českej republiky za rok 2018, bývalý hráč eSuby, Majestics Lions, Gunrunners a účastník V4 Future Sports Festival 2018, Karel "fredi" Královec posledné dni hrával closed kvalifikáciu o ázijský minor s celkom YaLLa Esports. Dnešným dňom sa jeho facebook fanpage začala premieňať do farieb tejto organizácie sídliacej v Spojených arabských emirátoch.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že fredi tento tím joinuje na stálo, ale samotný hráč nám potvrdil, že to nie je celkom tak.

Frediho vyjadrenie k aktuálnej situácii:

Pro začátek je to zatím tak, že to vyzkoušíme na měsíc. Popravdě, jestli se mi tam zalíbí a zatim s tim nemam žádný problém, tak bych pak pokračoval i nadále s nimi. To vše ukáže následující měsíc co a jak. Prozatím jsem na trial.

Frediho sme prakticky od čias s Gunrunners v roku 2018, kedy si s partiou okolo Frozena odniesol 4 tituly v rade a taktiež celkové víťazstvo v online lige ESL Nationals S0, nevideli v žiadnom tíme ako stáleho hráča. Minulý rok bol súčasťou viacerých mixov. S jedným sa dokonca kvalifikoval na už spomínaný turnaj, V4 Future Sports Festival konajúci sa v maďarskej Budapešti. Farby Českej republiky vtedy hájil pod organizáciou E-Rivals.esp. Ako sme ale mohli vidieť aj v nedávnej kvalifikácii, fredi má stále svoje nespochybniteľné kvality. Snáď sa mu všetko podarí tak, ako má a znova ho uvidíme v jeho plnej sile strieľať či už za YaLLa Esports, nejaký domácí celok alebo celok v EU.

Fredi tak ako ho poznáme... So zlatou medailou na krku a s ocenením pre najlepšieho hráča RoG Cool ligy. Photo by fredi

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.