Finále MČR už klope na dvere! Podarí sa SINNERS obhájiť titul?

  • Dominika Štibľaríková
  • 24. 11. 2023 01:15

Dnes otvára svoje brány najväčší CZ/SK event zameraný na Counter Strike! Samozrejme reč je o Mistrovství ČR v elektronických športoch, v skratke MČR, ktoré každý CS fanúšik určite pozná. Tohtoročné MČR v hre CS2 budú prebiehať 2 dni a to 24.11-25.11. - dnes, tj. Piatok a v sobotu na nás čeká veľké finále. MČR bude celkovo pokračovať až do nedele 26.11, avšak to budú na programe iné hry..

Poďme sa ale pozrieť na tímy, ktoré nasledujúce 2 dni uvidíme bojovať o prvenstvo. Máme ich 4 a sú to SINNERS, ECLOT, Sampi a UNiTY.

Source: HLTV.org

V otváracom semifinálovom zápase sa nám dnes predstavia Sampi a SINNERS o 14:00 vo formáte BO3. Víťaz postupuje do finále a porazený bude môcť zabojovať ešte o 3. Miesto. V tomto zápase je papierovým favoritom práve tím SINNERS, ktorý sa nachádza na 38. Mieste v HLTV rebríčku, zatiaľ čo Sampi sú až na 67. Mieste. Zo vzájomných zápasov však vieme, že si tieto dva tímy nič nedarujú a z 13-tich zápasov, čo spolu odohrali, sa až 6-krát dostali do predĺženia! No tieto štatistiky pochádzajú zo zápasov z CS:GO a dnes sa bude hrať CS2, takže karty sa nám môžu ešte poriadne zamiešať.

Source: HLTV.org

Druhý zápas by mal začať o 17:00 medzi UNiTY a ECLOT. Schválne píšem, že “by sa mal”, pretože tak ako to býva zvykom, stačí dáke predĺženie, 3. Mapa, či technická porucha a už sa nám posúva celý program, preto tie časy vždy berte s rezervou. Tento zápas bude pravdepodobne opäť veľmi vyrovnaný! Síce podľa stávkových kancelárií je jasným favoritom ECLOT, no ak sa pozrieme na posledné štatistiky, uvidíme veľmi vyrovnanú hru. Posledný vzájomný zápas dopadol 2:0 pre ECOT, ale na oboch mapách sa rozhodlo až v predĺžení a na jednej dokonca za stavu 31:29! To si vlastne hráči zahrali 2-krát po sebe Ancient.. Celkovo ECLOT vedú 11:4 na výhry, no treba podotknúť, že len posledný spomínaný zápas je tohtoročný. Všetky ostatné sú rok staré, takže absolútne nie sú smerodajné.

Ako to celé dopadne zistíme už čoskor! Menej ako hodina zostáva do otváracieho kola v zápase Sampi vs SINNERS, no stream už beží LIVE, takže ak nemáte nič na práci, hor sa fandiť:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.