FaZe ako odtrhnutí z reťaze smerujú do semifinále!

  • Dominika Štibľaríková
  • 25. 03. 2023 11:15
FaZe Source: ESL/Adela Sznajder

Prvý včerajší zápas bol naozaj nezabudnuteľný! To čo predvádzali hráči FaZe sme už dosť dlho nevideli v CS:GO, teda aspoň nie v takom množstve..

Zápas FORZE vs FaZe začal o 15:30 na Inferne, ktoré vybrali FaZe. Hlavnou hviezdou tejto mapy bol ropz, ktorý doslova potiahol svoj tím k výhre. Ako jediný z FaZe zakončil mapu s pozitívnym K/D a ratingom 1.73! Za zmienku určite stojí jeho neuveriteľný clutch, v ktorom zostal sám s 1hp proti hráčom shalfey a Krad. To čo predviedol si môžete pozrieť vo videu nižšie. Vráťme sa však k nášmu zápasu, druhú mapu, Overpass, tesne za stavu 16:14 dokázali vyhrať FORZE, no Mirage patril jednoznačne FaZe, ktorí vyhrali 16:6. FORZE tak končia na delenom 5-8. Mieste a odnášajú si 35 000$.

Druhý zápas, Heroic vs Natus Vincere, bola celkom rýchlovka pre NAVI, ktorí bez väčších problémov odrovnali súpera 2:0 na mapy! Na mape Anubis to bolo ešte celkom vyrovnané a skončilo to 16:13, no Inferno tentoraz ovládli NAVI so stavom 16:8. Heroic za CT dokázali vyhrať len 1 kolo. Asi by si mali pozrieť zápas Rare Atom proti NAVI, ktorí dokázali za CT tak dobre kempiť, že nakoniec nad nimi vyhrali.

Natus Vincere - electroNic Source: Twitter/ESLCS

FaZe a NAVI sa tak presúvajú do semifinále, kde nastúpia proti sebe už dnes večer. Ešte predtým sa však odohrá zápas Cloud9 a ENCE. Podarí sa aj dnes ENCE každého prekvapiť neuveriteľnou hrou ako to bolo proti Vitality? Dozvieme sa už o pár hodín:

  • 15:30 - Cloud9 vs ENCE
  • 19:00 - Natus Vincere vs FaZe

Stream môžete sledovať na Twitchi alebo YouTube.

Source: Twitter/ESLCS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.