Fanúšikovia Astralis jasajú, Gla1ve je späť!

  • Sebastián Soroka
  • 03. 09. 2020 14:40

Už sú to skoro 4 mesiace, čo si jeden z najlepších in-game leadrov, Lukas "Gla1ve" Rossander vzal voľno kvôli pretrvávajúcim príznakom stresu a vyhorenia. Čas oddychu ale odzvonil a 25-ročný Dán je späť!

Gla1vov návrat do zápasového tempa oznámila dánska organizácia prostredníctvom videa. V popisa statusu nechýbal ani hashtag #ESLProLeague. Niet teda pochýb o tom, že 4-násobneho major šampióna čaká debut po návrate, už dnes o 17:30 proti Complexity Gaming. V zostave si svoju pozíciu vymení s es3tagom, ktorého čaká presun na lavičku nahradnikov.

Dáni majú čo robiť, aby sa vrátili späť na svoje pôvodné miesto. Práve od počiatku Gla1vovich problémov a jeho presunu na bench sa začali topiť v zlých výsledkoch. Z rebríčka od HLTV.org vypadli po veľmi dlhej dobe z top10. Každopádne interné a zdravotné problémy hráčov Astralis prišli v podstate počas „najvhodnejšej“ chvíľu. Vo svete totiž kvôli súčasnej epidemiologickej situácii neprebiehajú LAN akcie. Hrávajú sa síce online turnaje, avšak tie ani zďaleka nemajú takú prestíž ako offline event. Čo sa ešte týka tímového statusu u Dánov, tak stále tu máme nevyriešenú situáciu okolo Andreasa "Xyp9x" Højsletha. Ten by mal byť podľa posledných správ na odchode, nuž kto vie ako nakoniec celá táto sága dopadne.

Aktuálna zostava Astralis:

Peter "dupreeh⁠" Rasmussen
Nicolai "device⁠" Reedtz
Emil "Magisk⁠" Reif
Lucas "Bubzkji⁠" Andersen
Lukas "Gla1ve" Rossander

Danny "zonic" Sørensen (coach)

Patrick "es3tag" Hansen (lavička)
Andreas "Xyp9x" Højsleth (na odchode)

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.