Falcons prichádzajú s novými zmenami. Na ceste by mal byť NBK- a misutaa

  • 07. 08. 2022 14:00

Francúzska organizácia pod názvom Falcons by mala v blízkej dobe oficiálne urobiť nové zmeny. Podľa portálu 1pv.fr by “Falconov” mali opustiť Nicolas “Keoz” Dgus a Jayson “Kyojin” Nguyen Van. Na ich miesto by mala prísť francúzska dvojica.

V prvej možnosti, ktorá sa nenaplnila figurovali dve legendy scény. François “AMANEK” Delaunay však podpísal iný francuzsky tím, a bude tak obliekať farby LDLC. Druhým hráčom stále ostáva Nathan “NBK-” Schmitt, ktorého sme naposledy videli hrať v tíme MOUZ aj s našim domácim strelcom Dávidom “frozen” Čerňanským. Po troch mesiacov vo farbách Myšiakov ho však nahradil hráč z akadémie Jon “JDC” de Castro.

Náhradou za AMANEKa by mal byť po novom Kévin “misutaa” Rabier. Hneď ako vyšli špekulácie o príchode Lotana “Spinx” Giladiho do tímu Vitality bolo jasné, že práve misutaa mu bude musieť uvolniť miesto. Jeho meno bolo najskôr skloňované s tímom Evil Geniuses. Teraz prišla ale oveľa reálnejšia varianta a je tak veľmi pravdepodobné, že bývalý hráč Vitality sa pridá k NBK- a Falcons tak získali výbornú dvojicu pod svoje krídla.

Najbližšie by sa mali predstaviť na turnaji ESL Challenger League Season 42 a samozrejme na IEM Road to Rio kvalifikáciách.

Nová zostava Falcons by tak mala vyzerať nasledovne:

Ali “hAdji” Haïnouss
Bryan “Maka” Canda
Jordan “Python” Munck-Foehrle
Nathan “NBK-” Schmitt
Kévin “misutaa” Rabier

Steeve “Ozstrik3r” Flavigni - tréner

Zdroj titulnej fotografie: ESL

Misutaa by sa mohol čoskoro stať spoluhráčom NBK

Misutaa by sa mohol čoskoro stať spoluhráčom NBK Source: ESL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.