Fadee Gaming odhaľujú novú zostavu

  • Martin Bukovský
  • 27. 11. 2021 14:30

Posledný domáci turnaj roka Vodafone MČR je v plnom prúde a väčšina zmien sa očakáva až po ňom. Fadee Gaming ale na nič nečakali a vzali pod svoje krídla ambicióznu zostavu, predtým pôsobiacu pod tagom pepeS.

Tadeáš "TDH1" Hron, Jan "heysek" Beznoska a Ondřej "drew" Vítek sú základné piliere novej zostavy. Trojica, ktorá bok po boku pôsobí už nejaký ten piatok s menšími prestávkami sa môže pýšiť 3. miestom z 9. sezóny 2. Tipsport COOL ligy. Zatiaľ ako hosť sa do tímu pripája Michal "Majky" Švancara, najnovšia akvizícia akadémie eSuby. Práve s Majkym dokázali drew a heysek vyhrať Quietus Day 2021, keď vo finále porazili mix s trojicou SHOCK-NIO-luko.

Varovný prst sa ale dvíha nad akadémiu tímu eSuby, ktorá ako jedna z mála česko-slovenských celkov aktuálne nepôsobí v žiadnej ESEA lige a ani žiadnom inom turnaji. Je teda dosť možné, že Majky sa nakoniec stane stálicou vo Fadee Gaming. Posledným do partie je Marek "KanoO" Šilhavý, ten si po letnej prestávke našiel angažmá vo švajčiarskej organizácií Artic, no nový rok započne opäť na našej scéne.

Bývalá slovenská zostava organizácie Fadee Gaming bola stálicou v našom EPLAYER Rankingu, kedy sa im dokonca podarilo prebojovať až na 6. pozíciu. Podobný scénar môže čakať aj českú päticu, stačí im k tomu súdržnosť a výsledky v domácich či zahraničných turnajoch. Nová zostava na nič nečaká, aktuálne pôsobí v ESEA Intermediate so skóre 9:1 a dnes ich čaká finále Ostrava Championship 2021.

Nová česká pätica Fadee Gaming:
Tadeáš "TDH1" Hron
Jan "heysek" Beznoska
Ondřej "drew" Vítek
Marek "KanoO" Šilhavý
Michal "Majky" Švancara - hosť

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/Fadee Gaming

240465945_10158683037802635_3098368597598646606_n.jpg

Výhercovia QD 2021, zľava: Jimbo, drew, Majky, Violet, heysek Source: © Facebook/Quietus-day lanpárty

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.