Evil Geniuses majú na muške Valdeho z OG. Posilniť by ich mohli aj americké legendy

  • Sebastián Soroka
  • 31. 12. 2021 02:35

Evil Geniuses (EG) využívajú voľný priestor na prestupovom trhu a snažia sa do svojich radov zlanáriť nových hráčov. Najnovšie začali rokovať s organizáciou OG. Predmetom vyjednávania by mal byť dánsky hráč Valdemar "valde" Bjørn Vangså, o ktorého majú EG eminentný záujem. Informáciu priniesol spravodajský portál 1pv.fr.

20.najlepší hráč roka 2018 sa organizácii OG upísal koncom roka 2019, uplynuli už teda dva roky od jeho príchodu. Pôvodne ambiciózny projekt so zostavou okolo Aleksi "AleksiB" Virolainenena, či Issu "ISSAA" Murada zbrzdila pandémia, ale aj nedostatočné výsledky v online priestore.

Valde tak v OG nedokázal nadviazať na výkony a úspechy, ktoré zažíval v jeho predchádzajúcom pôsobisku North Esports, či ešte predtým v Heroic.

EG už od novembra (listopad) skladajú novú zostavu pre rok 2022. Okrem Valdeho je na novoročnom zozname potenciálnych posíl aj niekdajšia dvojica z Cloud 9 Jake "Stewie2K" Yip a Timothy "autimatic" Ta. Druhý menovaný sa od februára venuje na plný úväzok hre Valorant. Nuž, podľa zdrojov francúzskeho portálu sa opätovne vráti do kolotoča Counter-Strike scény. Samotný hráč už možno niečo naznačil aj na svojom twitteri , kde nedávno pridal jeden spomienkový moment z jeho pôsobenia po boku Stewie2K,

S autimaticom hral v minulosti v tíme aj Slovák Martin "STYKO" Styk, ktorý ho podľa vlastných slov považuje za jedného z najlepších hráčov, s ktorým mal tú česť.

Pri Evil Geniuses je potrebné zmieniť aj to, že si na Štedrý deň dopriali vianočný darček v podobe 35-ročného Francúza Damiena "maleK" Marcela, ktorý sa americkej organizácii upísal ako tréner Counter-Strike sekcie.

Zostava Evil Geniuses by mohla vyzerať nasledovne:

Vincent "Brehze" Cayonte
Tsvetelin "CeRq" Dimitrov
Timothy "autimatic" Ta
Valdemar "Valde" Bjørn Vangså
Jake "Stewie2K" Yip

Damien "maleK" Marcel - tréner

Zdroj titulnej fotografie: liquipedia.net/BeyondTheSummit

Vráti sa víťaz Majoru späť ku Counter-Striku? Source: liquipedia.net/BeyondTheSummit

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.