Európsky víkend: Tuzemské tímy bojovali na dvoch frontoch

  • Sebastián Soroka
  • 30. 11. 2020 09:00

BRUTE a eSuba v pokuse si pripísať zlato z Polish Esport Cup S4 a Eclot Gaming zase v boji o slušné prize money z turnaja ESEA Autumn Cash Cup 4. Program fanúšika česko-slovenských celkov počas uplynulého víkendu bol skutočne bohatý. Žiaľ, ani jednému z tímov sa nedarilo podľa predstáv.

Prvý hrací deň v rámci Polish Esport Cup dopadol dobre iba pre zostavu tímu BRUTE. Tím eSuba po nepresvedčivom hernom výkone vypadol hneď v úvodnom kole proti ruskému tímu Grond. Na druhej strane BRUTE si 2x výsledkom 16:9 poradili s poľskými TurboP a zaistili si tak miestenku v semifinále. Nanešťastie výkon zo soboty už hráči nezopakovali a v nedeľu ich čakala trpká prehra proti Srbom z tímu Saints. Z turnaja ale neodchádzali fredi a spol. s prázdnou a ako cenu útechy si odniesli si aspoň 500 poľských zlotých (111€).

Priestor v Európe dostali aj úradujúci Majstri Slovenskej republiky Eclot Gaming. Tí sa zúčastnili ESEA Autumn Cash Cup 4, kde mali veľkú šancu na zisk slušnej finančnej prémie. Stačilo vyhrať jeden zápas, aby si zaistili $1,000. V prípade ďalšej výhry by sa suma vyšplhala až na $3,000. Nuž, Eclot nezvládli duel proti kazašským 100pinggods, ktorý bol kľúčom pre zisk peňažnej odmeny. Ich pokus tak skončil sklamaním. Veľká škoda bola, že najväčšej hviezde tímu Josefovi "MoriiSko" Maurencovi absolútne nevyšiel zápas, keď ako jediný zo svojho tímu si nepripísal 30 a viac fragov. Celkové skóre mal navyše v červených číslach, to u neho nebýva zvykom.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.