eSuba oznamuje novú zostavu

  • 17. 01. 2020 15:25

Tuzemská jednotka eSuba oznámila zostavu, ktorá ich bude reprezentovať v roku 2020! Navyše zostáva bude mať profesionálne podmienky.

s eSubou sa po piatich rokoch rozlúčil ikonický hráč tejto značky, Luboš "HenkkyG" Ilko a taktiež hviezdna trojica hráčov Shock, Zedko a Leckr, ktorí našli profesionálne podmienky doma, respektíve v zahraničí. Po dlhej dobe špekulovania a skúšania rôznych hráčov je už ale cskové zloženie eSuby jasné.

Jediný minuloročný hráč, ktorý s eSubou pokračuje aj v tomto roku je sniper Dominik "Blogg1s" Janita. Vedľa neho budú pôsobiť navrátilci do organizácie, Dominik "Nio" Maxian a Lukáš "Luko" Hrabčík. Nio bol súčasťou eSuby koncom roku 2017, kedy sa k Modrej Krvi pripojil z eEriness. S tímom dokázal obsadiť tretie miesto na Hitpoint Finals 13. Neskôr sa pridal k Dark Tigers, kde pôsobil vyše rok a pol. Luko bol súčasťou eSuby začiatkom roka 2018. S tímom vybojoval bronz z jarných Y-Games. Je to taktiež jeden z posledných reprezentantov organizácie eXtatus, ktorá ukončila svoje pôsobenie na scéne minulý rok.

Dvojica hráčov, ktorá doplní full päťku pôsobila najmä v tíme Universe. Lukáš "Levi" Bouřa bol súčasťou Universe cez 2 roky a s bývalým tímom vybojoval mnoho cenných kovov z našej scény a stal sa z neho kvalitný hráč. MVP z ESL Nationals 1 prichádza do tímu aj s Erikom "The Elive" Sithom, ktorý patrí medzi najskúsenejších a najlepších hráčov našej scény, nakoľko za posledné roky preukázal svoj veľký potenciál, zahral si na turnaji V4 Future Sports 2018 a v tíme pôsobil po boku hráčov ako je Frozen či Zero. Ako coach nemôže pôsobiť nikto iný než Tomáš "Benq1" Masaryk! Tohto človeka netreba zvlášť opisovať. Esubácka legenda, ktorá toho povyhrávala mnoho na našej scéne ale aj v zahraničí či už v role hráča alebo coacha. Jeden titul mu však stále chýba. Na mysli je samozrejme MČR. Podarí sa mu to konečne s touto zostavou?

Zostava eSuby na nový rok:
Dominik "Blogg1s" Janita
Dominik "NIO" Maxian
Lukáš "luko" Hrabčík
Lukáš "Levi" Bouřa
Erik "The Elive" Sith

Tomáš "Benq1" Masaryk - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/eSuba

Podarí sa Benq1mu s touto zostavou dobyť MČR? Photo by Benq1

Ohodnotiť

2

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.