Esport Summit v Prahe prinesie diskusie s tými najpovolanejšími

  • Sebastián Soroka
  • 27. 04. 2022 21:15

Event, kde bude hlavnou témou elektronický ešport a gaming! 28-4.2022 (štvrtok) sa v Prahe uskutoční akcia s názvom Esport Summit, na ktorej sa nám predstavia rečníci z rôznorodého ešportového spektra. Nebudú chýbať ani renomovaní hostia zo zahraničia.

Summit sa bude zaoberať témami ako je branding ešportu, ako vybudovať ešportový tím, streaming a neobíde sa ani téma zdravia. Celodenný program vystúpení absolvuje viac ako 60 rečníkov, ktorí sa angažujú v tomto segmente, respektíve majú k nemu blízko. Sú to manažéri, zakladatelia tímov, organizátori podujatí, streameri a mnohí ďalší.

Postupne sa nám v programe predstaví CEO Entropiq, Daniel Kloud, výkonná riaditeľka organizácie Sampi - Klára Ottomanská, COO eSuby, Bersen Hoxha, výkonný riaditeľ PLAYzone - Lukáš Pleskot, „kráľ gamingu“ Ondrěj Báča z hitpoint.cz a ďalší.

Popri zástupcoch z tuzemských ešportových tímov a organizácii, nájdeme na zozname hostí aj človeka zo svetoznámej streamovacej platformy Netflix, Mitcha Loweho alebo ľudí z manažmentu zahraničných ešportových tímov Natus Vincere a G2 Esports, Alexander Pavlenko, respektíve Ivanu Breček. Nebude chýbať ani Senior Brand manažérka z hernej spoločnosti Riot Games, Andreea Ivanescu.

Priestor dostanú aj ľudia, ktorí vytvárajú v ešportovom a gamingovom priemysle zábavu. Sú to napríklad streameri Ivan "Dev1" Lazarov, Roman "Blade" Pilný alebo Petr "Xnapy" Jirák.

Začiatok diskusii je naplánovaný na 9:00. Podujatie by malo trvať do 22:00.

Miesto konania: HubHub Palác ARA, Perlová 5, Praha

Kompletný zoznam hostí a podrobnejšie informácie o evente nájdete na stránke esportsummit.cz.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.