ESL Pro League S16: Na rad prichádza frozen! Prinesie aj tretia skupina prekvapenia?

  • Martin Brázdil
  • 13. 09. 2022 15:00

Tretí týždeň ESL Pro league S16 nám prináša tretiu skupinu s označením C. Tu sa nám konečne predstaví aj náš slovenský talent David “frozen” Čerňanský v drese myšiakov. Konkurencia je silná, ale hrateľná. A pri prekvapeniach, ktoré sa udiali v skupinách A a B má každý z tímov má šancu prekvapiť a zabojovať. Týmito tímami sú práve HEET, Complexity, MOUZ, Astralis, Heroic a najväčší favorit skupiny ENCE.

MOUZ vs Heroic

Začiatok zápasu: 12:30
Súboj dvoch mladých družín slávnych organizácii na pôde Counter-Striku. Heroic, ktorý opäť hľadajú svoju formu z online éry a MOUZ, ktorých meno sa v poslednej dobe skloňuje s posadením Aurimasa “Bymas” Pipirasa. Teraz sa tak v zostave MOUZ nachádzajú 4 mená z najúspešnejšej akadémie. Na MOUZ teda bude padať veľké množstvo pohľadov, práve kvôli rozhodnutiam povolať hráčov z akadémie. Heroic sa však potrebujú podobne chytiť a dostať sa späť do starých kolají. Tento zápas tak bude dôležitý pre oba celky a veľa napovie o forme a kvalite oboch zostáv.

cadiaN s Heroic v bojoch o postup Source: PGL
Complexity vs Astralis

Začiatok zápasu: 16:00
Najúspešnejšia organizácia, čo sa počtu získaných Majorov týka, sa nám opäť predstavia po dvoch dobrých turnajoch. Astralis tak prichádzajú ako jeden z favoritov na postup. Na druhej strane Complexity ukázali, že vedia prekvapiť a práve oni by mohli byť čiernym koňom skupiny. Lukas “gla1ve” Rossander a jeho družina si tak budú musieť dať pozor aby zo zápasu neodišli ako porazený celok. Naopak nováčik v tíme Complexity Håkon “hallzerk" Fjærli sa bude pokúšať, že práve jeho príchod bude zmenou pre zostavu a dokáže priniesť úspechy.

Vráti sa Astralis k zašlej sláve? Source: Jan Hložek, EPLAYER
ENCE vs HEET

Začiatok zápasu: 19:30
ENCE prichádzajú po letnej pauze so sviežimi zmenami. Pozíciu hlavného AWP zobral do svojich rúk Alvaro “SunPayus” Garcia a taktiež na miesto Lotana “Spinx” Giladiho prišiel dánsky strelec z tábora OG Valdemar “valde” Bjørn Vangså. Pre zostavu pod vlajkou fínskej organizácie to je prvý zápas po letnej prestávke a práve tím HEET, ktorý je outsider skupiny, by mal byť tým pravým orechovým na rozjazd pre bývalú svetovú dvojku. Práve francúzska zostava sa bude pokúšať o prekvapenia. Ide totiž o známych strelcov, ktorý v určitej dobe patrili k tomu najlepšiemu, čo vie francúzska scéna ponúknuť. Uvidíme teda kto do turnaja vstúpi lepšie a začne písať krajší príbeh.

Snappi vedie do boja nových strelcov Source: PGL

Zdroj úvodnej fotografie: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.