ESL Challenger Melbourne: Sklamanie, OG nepostupili do playoff, Entropiq čaká Imperial

  • Sebastián Soroka
  • 03. 09. 2022 12:15

Koniec. Cesta do ďalekej Austrálie nepriniesla tímu OG zlatý úspech. Európsky celok na čele s Adamom "NEOFRAG" Zouharom nezvládol posledný zápas v skupine proti čínskym Wings Up a s turnajom sa tak lúči pred bránami playoff.

Zápas, ktorý mal rozhodnúť o postupe sa nakoniec premenil v labutiu pieseň. OG závahli proti čínskemu outsiderovi, keď v BO3 sérii prehrali 2x 13:16. Z Austrálie tak najväčší turnajový favorit odchádza s nenaplnenými ambíciami, nakoľko cieľ OG bol celkom prirodzene víťazný pohár a miestenka v ESL Pro League Season 17 Conference. Postup do playoff im ušiel veľmi tesne hneď 2x. Ešte pred prehrou s čínským tímom Wings Up si mohli miesto v semifinále vybojovať proti ruským Entropiq. Tým však podľahli v BO1 sérii 13:16.

V hre o titul z Melbourne tak ostávajú už len štyri tímy. V prvom semifinále na seba narazia Entropiq proti brazílskym Imperial, v tom druhom sa stretnú Wings Up a ďalší brazílsky celok - paiN.

OG teraz čaká od turnajového kolobehu dlhšia prestávka. Najbližšie by sa totiž mali predstaviť až na európskom RMR, ktoré sa začína 4.októbra. Koncom novembra majú tiež potvrdenú účasť na BLAST Premier Fall Final.

Zdroj titulnej fotografie: Fraglíder

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.