Sinners bojujú o účasť na ESL Challenger Anaheim. Zajtra vyzvú oskarov bývalý tím

  • Sebastián Soroka
  • 11. 12. 2021 20:35

Not great, not terrible. Touto známou frázou by sa dalo opísať dnešné vystúpenie českého tímu Sinners v kvalifikácii na ESL Challenger Anaheim 2022. Hriešnici sa po prvom hracom dni nachádzajú v lower brackete, keď najprv podľahli Turkom z Eternal Fire a následne na to si zachránili kožuch proti dánskym ESTATIC.

Nádej na postup tak stále žije, len sa celý priebeh značne skomplikoval, keďže Sinners si už nemôžu dovoliť zaváhanie. Prvý zápas proti Woxicovemu tímu ich ale môže poriadne mrzieť, nakoľko prvú mapu prehrali najtesnejším možným výsledkom. Počas dnešných dvoch duelov najviac z tábora úradujúcich Majstrov Českej republiky vyčíňal Max "SHOCK" Kvapil. Zajtra bude hriešnikov o 12:30 čakať nemecký Sprout, ktorý je zároveň bývalým pôsobiskom Tomáša "Oskar" Šťastného.

Sprout sa momentálne nachádzajú na 34.mieste v globálnom rebríčku od HLTV.org. Sinners si držia 27.priečku. Víťaz tohto stretnutia sa v ďalšom kole predstaví proti jednému z dvojice Eternal Fire/forZe. Porazený celok sa s kvalifikáciou bude musieť rozlúčiť.

Zdroj titulnej fotografie: EPLAYER, Jan Hložek

Source: EPLAYER, Jan Hložek

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.