EPL 15: FaZe sú šampiónmi

  • Sebastián Soroka
  • 10. 04. 2022 23:05

15.sezóna ESL Pro League ide v prospech tímu FaZe Clan! BO5 finále proti ENCE bolo záležitosťou na 4 mapy s ďalším titulom pre hviezdnu európsku zostavu. ENCE sa držali statočne, ale na Karrigonovú mašinériu boli ešte prikrátki.

FaZe Clan tak nadviazali na zlaté ťaženie z tohtoročných IEM Katowice. Angažovanie Robina "Ropz" Koola prináša už v prvých mesiacoch jeho pôsobenia sladké ovocie. Po najbližšej aktualizácii HLTV rankingu tímov by mali poskočiť na post svetovej jednotky a odsunúť tak z kráľovského trónu Natus Vincere.

Obrovský rešpekt a uznanie si však zaslúžia aj ENCE. Tím, ktorému pred turnajom veril len málokto nakoniec útočil na prestížny titul. Veterán Marco "Snappi" Pfeiffer, ktorý tento rok oslávi 32.narodeniny, mal na dosah najväčší úspech vo svojej doterajšej kariére. Na životný míľnik si ale ešte bude musieť nejaký ten čas počkať. ENCE však majú rozhodne na čom stavať, odkedy ich tím posilnila balkánska hviezda Pavle "maden" Bošković, urobili obrovský progres.

FaZe zinkasujú za celkový triumf $190,000, strieborných ENCE čaká odmena vo výške $90,000. Za najlepšieho hráča turnaja bol podľa portálu HLTV.org vyhlásený Estónec Robin "Ropz" Kool. MVP od organizátora turnaja si odniesol Izraelský strelec Lotan "Spinx" Giladi.

Zdroj titiulnej fotografie: Twitter/FaZe Clan

Spinx obdržal ocenenie pre najužitočnejšieho hráča turnaj

Spinx obdržal ocenenie pre najužitočnejšieho hráča turnaja (DHL MVP) Source: Facebook/ENCE

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.