Entropiq sa púšťajú do práce s mládežou! Spúšťajú projekt Entropiq Future

  • Sebastián Soroka
  • 04. 03. 2022 18:00

Česká organizácia sídliaca v stovežatej Prahe vstupuje na scénu s ďalším Counter-Strike projektom! Popri ruskej CS:GO zostave a českej vetve Entropiq Prague sa bude zameriavať aj na rozvoj mládeže s projektom Entropiq Future.

Pôjde o CS:GO zostavu tvorenú z mladíkov, pre ktorých to bude príležitosť na kariérny rast a vzbudenie väčšej pozornosti. Mladú päticu povedie skúsený tréner Jozef "d0di" Kiss, ktorý v Entropiq pôsobil aj v minulosti, keď trénoval českú CS:GO zostavu. Predtým pôsobil aj v Sampi, BRUTE, eXtatus alebo Majestic Lions.

Na súpiske síce zatiaľ nenájdeme žiadne meno, ktoré by sa na scéne preslávilo vo farbách iného celku, ale táto "juniorka" je presne o tom, aby sa mladíci chopili svojej šance a využili svoj potenciál. Za zmienku však stojí meno Dominik "zyper" Marček, ktorý sa dlhé mesiace podieľa na tvorení štatistík a databázy na stránke liquipedia.net a tým pádom prináša nielen česko-slovenskej komunite archív bohatý na informácie.

Entropiq týmto krokom idú po vzore viacerých zahraničných, či tuzemských organizácii, ktoré majú svoju CS:GO akadémiu. A kto vie, možno nám po čase vyrastie z nejakého mladíka veľká hviezda, ktorá bude svoju krajinu reprezentovať na najväčších svetových podujatiach.

Zostava Entropiq Future vyzerá nasledovne:

Matěj "matomi" Mišák
Lukáš "luke" Vánský
Ondřej "endru" Hampl
Ruslan "woozzzi" Aliev
Dominik "zyper" Marček

Jozef "d0di" Kiss - tréner

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.