Entropiq predávajú svoju hviezdu. El1an bol umiestnený na prestupovú listinu

  • Sebastián Soroka
  • 15. 09. 2022 21:33

Súčasťou tímu Entropiq už viac nebude ruský sniper Aleksei "El1an" Gusev. Česká organizácia umiestnila svojho hráča na prestupovú listinu. Jeho roly sa aspoň dočasne ujme Dmitriy "SENSEi" Shvorak.

O konci El1ana v zostave Entropiq informoval už pred pár dňami bývalý profesionálny hráč Alexey "OverDrive" Birukov. Až dnes však prišlo oficiálne stanovisko aj zo strany organizácie. Podľa slov Entropiq má ísť o vzájomnú dohodu. „Vždy naslúchame naším hráčom a ich želaniam. Keď prišiel Aleksei za nami s návrhom na novú výzvu, cítili sme, že je správny čas urobiť toto rozhodnutie. Prajeme Alekseiovi veľa šťastia a dúfame, že mu čoskoro nájdeme ten správny tím. Bolo nám potešením pracovať s ním“, uviedol pre portál HLTV.org , Daniel Kloud, CEO Entropiq.

El1anova ďalšia budúcnosť tak bude záležať na ponukách, ktoré obdrží jeho terajší zamestnávateľ. Zostavu Entropiq teraz bude čakať uzavretá kvalifikácia na ESL Challenger Rotterdam. Úvodný duel odohrajú tento piatok o 15:30 proti Fnatic Rising. Svojej premiéry sa tak dočká spomínaný SENSEi. Ide o 23-ročného hráča z Ukrajiny, ktorí naposledy pôsobil v CIS zoskupení Iron Branch.

Základná zostava Entropiq vyzerá nasledovne:

Aleksey "NickelBack" Trofimov
Vladislav "Krad" Kravchenko
Igor "Forester" Bezotecheskiy
Nikolay "mir" Bityukov
Dmitriy "SENSEi" Shvorak - potvrdený pre ESL Challenger Rotterdam (kvalifikácia)

Dmitriy "hooch" Bogdanov - tréner

Zdroj titulnej fotografie: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.