Entropiq Prague hlásia zmeny! V tíme vítajú hráčov zo zahraničia

  • Sebastián Soroka
  • 21. 04. 2022 14:30

AKTUALIZÁCIA: Článok sme aktualizovali a rozšírili o vyjadrenie organizácie Entropiq.

Domáca organizácia Entropiq sa rozhodla pre zmeny v jej českom CS:GO tíme Entropiq Prague. Prostredníctvom twitter účtu privítala vo svojich radoch dvoch nových hráčov zo zahraničia.

V Entropiq Prague bude po novom pôsobiť rakúsky sniper Michael "sesL" Higatzberger a Nemec Jonas "j1NZO" Jalowski. Obaja pôsobili naposledy v nemeckom celku Rhein Neckar. "„Teším sa na budúce výzvy. Som rád, že sa môžem pridať k týmto talentovaným hráčom“, reagoval stručne j1NZO na svojom twitteri.

Angažmá Jonase ‚j1NZO‘ Jalowskiho a Michaela ‚sesL‘ Higatzbergera vlilo našemu týmu novou krev do žil. Přesto, že se náš klub vyznačuje trpělivostí a rozvážností, umíme otočit kormidlem, a když se nedaří, tak jsme připraveni udělat změny. CS:GO stále vnímáme jako jeden z nejpopulárnějších herních titulů současnosti, a protože máme v našich řadách čtyři týmy, včetně Entropiq Future, nebo ženského týmu Entropiq Queens, musíme o to intenzivněji držet laťku všech, co nejvýše to lze“ reaguje Daniel Kloud, CEO Entropiq na zmeny v zostave.

Na lavičku náhradníkov sa presúva duo Jan "HONES" Urválek a Filip "AJTT" Dolenský. Aj jeden, aj druhý pôsobia v Entropiq od leta 2020. Za ten čas si stihli vybojovať titul vice-majstrov Českej republiky a triumf z 1.Tipsport COOL ligy.

Ako sme informovali v predchádzajúcich dňoch, AJTT je spajaný s prestupom do tímu Sampi. Tieto správy však nedávno dementoval majiteľ organizácie Sampi, Jakub Jankto, ktorý sa vyjadril, že český strelec sa určite nestane súčasťou jeho tímu. Ťažko tak teraz predvídať jeho ďalšiu budúcnosť.

Entropiq sa rozhodli túto zmenu učiniť na základe nevydarených výsledkov z posledného obdobia. Poslednou kvapkou trpezlivosti bol turnaj Tipsport CS:GO Bratislava, kde nedokázali hráči získať ani jedno víťazstvo.

Po neúspěchu na důležitém turnaji Tipsport CS:GO Bratislava 2022 jsme se ocitli v situaci, kdy musíme konat. Čelili jsme závažným rozhodnutím, na které jsme měli v rozběhnuté sezoně velice krátký čas. Věřím, že jsme vybrali progresivní hráče, a že budeme úspěšní i s výběrem nového trenéra a herního analytika. Přeji si, aby se karta začala obracet ve prospěch týmu Entropiq Prague a změny přispěly k herním úspěchům“, hovorí Pavel Klaban, gaming director Entropiqu

Ambíciou Entropiq Prague je nateraz stať sa TOP3 tímom domácej scény. V našom EPLAYER Rankingu aktuálne hája 6.miesto. Nová zostava si odbije debut už zajtra vo Y-Games Pro Series, kde nastúpi na zápas proti tímu eSuba.

Zostava Entropiq Prague vyzerá nasledovne:

Michal "leckr" Kadlíček
Josef "MoriiSko" Maurenc
Simon "KWERTZZ" Horák
Jonas "j1NZO" Jalowski
Michael "sesL" Higatzberger

Jan "HONES" Urválek - na lavičke
Filip "AJTT" Dolenský - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Y-Games Slovakia

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.