Entropiq Prague posielajú na lavičku náhradníkov capseNa, prichádza KWERTZZ. A čo nový tréner?

  • Sebastián Soroka
  • 31. 08. 2021 11:51

Ranný šok si prichystala organizácia Entropiq pre svojich českých fanúšikov. Po dlhšom období bez zmien v aktívnej zostave nakoniec vedenie organizácie a hráči Entropiq Prague pristúpili k výmene AWP hráča. Na lavičku náhradníkov je posadený Lukáš "capseN" Koláčny!

Pozíciu AWP hráča po capsenovi prevezme Josef "MoriiSko" Maurenc. Na skúšobne obdobie príde po capsenovi zaplniť voľné miesto talentovaný Simon "KWERTZZ" Horák. Ten prednedávnom pôsobil v mixe HeadHunters, respektíve reprezentoval organizáciu Cryptova v 2.Tipsport COOL lige.

Nový tréner?

V súvislosti s Entropiq Prague sa špekuluje aj o príchode nového coacha, nakoľko v tíme oficiálne na tejto pozícii nefiguruje nikto. Niekdajší tréner frozenovho mousesports, Allan "Rejin" Petersen je stále free agentom. Zhodou okolností tento 33-ročný Dán už nejaký čas žije neďaleko Prahy a na Instagrame začal v posledných dňoch sledovať hráčov Entropiq Prague. Celú špekuláciu ohľadom nového trénera Entropiq Prague ešte viac posilnil Hubert "CaNNiE" Ludwig, keď sa v rozhovore spýtal Michala "leckr" Kadlíčka práve na situáciu ohľadom ich trénera. Dá sa tak rátať s tým, že výmena capseNa nemusí byť jediné prekvapenie, ktoré má pre nás česká organizácia pripravené. Všetko je ale zatiaľ stále v rovine špekulácii. Nejde o žiadnu oficiálnu správu.

Pri Rejinovi tiež treba myslieť na fakt, že si stále odpykáva 19-mesačný ESIC ban (zákaz činnosti) za zneužitie coach bugu. Trest mu začal plynúť v septembri minulého roka. Navyše, obdržal aj doživotný zákaz zúčastňovať sa turnajov, na ktorých sa podieľa spoločnosť Valve. Je tak dosť možné, že skúsený Škandinávec by mohol pomáhať hráčom iba s ich prípravou na zápasy.

Ohľadom situácie s novým trénerom sme kontaktovali vedenie organizácie Entropiq. V súčasnej chvíli nám ale organizácia nemôže poskytnúť žiadne oficiálne ani neoficiálne informácie. V najbližšej dobe by sa ale mala celá záležitosť vyriešiť.

Správu budeme aktualizovať

Aktuálna zostava Entropiq Prague:

Michal "leckr" Kadlíček
Jan "HONES" Urválek
Filip "AJTT" Dolenský
Josef "MoriiSko" Maurenc
Simon "KWERTZZ" Horák - skúšobné obdobie

Lukáš "capseN" Koláčný - na lavičke náhradníkov

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Entropiq Prague

Source: Facebook/Sazka eLEAGUE

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.