Enterprise Esports by mal opustiť Adejis a NIO. Náhradou sa pravdepodobne stanú hráči zo zahraničia

  • Sebastián Soroka
  • 06. 02. 2022 19:50

Aktuálna česko-slovenská dvojka - Enterprise Esports neprežíva práve najlepšie obdobie. Po tom čo sa minulý mesiac museli rozlúčiť so svojou najväčšou hviezdou by ich teraz mali čakať ďalšie zmeny. Tentokrát by ale Enterprise mali meniť zostavu z vlastnej iniciatívy.

Portál Sazka Esport dnes verejne publikoval informácie o tom, že zostavu by mal opustiť Slovák Andrej "Adejis" Kameništiak, ktorý sa k tímu pridal v priebehu minuloročného leta. S tímom absolvoval 4 LAN akcie a zaslúžil sa o zisk titulu z Y-Games Pro Series a 1.Tipsport COOL ligy. Informácie ohľadom Adejisovho odchodu nám potvrdili viaceré naše zdroje, vo vnútri tímu to však vyzerá tak, že by sa nemalo jednať iba o jedinú zmenu.

Podľa naších informácii sa v tíme uvažuje aj nad tým, že zostavu opustí najnovšia akvizícia - Dominik "NIO" Maxian. Voľba náhrady sa podľa všetkého bude uberať smerom k hráčom zo zahraničia. Z ENTERPRISE by sa tak stal viacmenej medzinárodný celok, avšak faktor toho, že jadro tímu bude tvoriť trojica hráčov z Českej a Slovenskej republika by im mal umožniť účasť na tuzemských podujatiach.

V oficiálnej zostave Enterprise sa aktuálne nachádza jediný legionár a tým je ruský tréner Aleksey "Nevar" Voronov.

EPLAYER kontaktoval Enterprise Esports ohľadom situácie v tíme, tí nám poskytli oficiálne vyjadrenie:

„V EP sa kontinuálne vyhodnocujú možnosti náboru hráčov a preto je možné, že v blízkej budúcnosti budú videné v lineupe rôzne mená. To či dôjde k zmene základnej zostavy alebo nie, riadne odkomunikujeme ak to bude aktuálne." znie vyjadrenie CEO Enterprise Esports Miroslava Bodnára

Zdroj titulnej fotografie: Jan Hložek, EPLAYER

Source: Facebook/V4 Future Sports Festival

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.