Enterprise Esports lovia na prestupovom trhu. Stinx a H4rn našli nový domov

  • 15. 05. 2022 11:00

Enterprise Esports oficiálne oznámili príchod dvoch nových hráčov. Organizácia sa naďalej sústreďuje aj na vyhľadávanie hráčov mimo domácej scéne.

Po odchode Matysa vznikla diera v aktívnej zostave, ktorú sa teraz Enterprise pokúšajú zaplniť. Ako záplata prichádza do tímu dvojica talentovaných strelcov v podobe Stinxa a H4rna.

Matěj “stinx” Štorek, ktorý do Enterprise prichádza po angažmá z tímu Narcis, by mal byť náhradou za Matysa, čo sa týka hlavne teda pozície, aké obaja strelci hrajú. Jedná sa o kvalitného a skúseného hráča, hlavne na poli domácej scény s potenciálom na to, aby nahradil chýbajúcu superstar.

Pod ELivevove vedenie príde aj nové AWP. Deyvid “H4rn” Benchev, ktorý pochádza z Bulharska. Pre fanúšikov CSka môže byť toto meno známe zo svetovej scény, hlavne čo sa týka FPL a tier2/tier 3 scény. H4rn bude hrať v Enterprise na pozícii AWP, kde nahradí mladého Ville “myltsi” Vilkmana.

Uvidíme časom, či tieto zmeny budú tým pravým orechovým na ceste Enterprise pri obhajobe svojej pozície na domácej scéne a postupom v európskych súťažiach.

Aktívna zostava Enterprise Esports vyzerá nasledovne:

Erik "The Elive" Sith
Robert "manguss" Kasper
Matěj "stinx" Štorek
Raul "Blytz" Gligor
Deyvid “H4rn” Benchev

Zdroj titulnej fotografie: Enterprise Esports

 The Elive má v tíme nových spoluhráčov

The Elive má v tíme nových spoluhráčov Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.