ENCE sú údajne blízko k tomu, aby podpísali zmluvu s madenom

  • Sebastián Soroka
  • 14. 01. 2022 14:10

Fínsku organizáciu ENCE by podľa informácii portálu 1pv.fr mal posilniť 23-ročný Pavle "maden" Bošković, ktorý je aktuálne na lavičke organizácie FunPlus Phoenix. Rodák z Čiernej hory už vypomáhal ENCE začiatkom decembra (prosinca) na turnaji IEM Winter 2021.

ENCE pred pár dňami vyradili zo zostavy Joonasa "dota" Forssa. Členom organizácie je od novembra (listopadu) 2020. Maden zase už dlhodobo patrí medzi hráčov s obrovským potenciálom a po tom čo FPX pozastavili svoje investície v hre CS:GO si vytrvalo hľadá stále pôsobisko.

Maden, ktorý má okrem iného aj srbské občianstvo pôsobil dva roky po boku Martin "STYKO" Styka. S ním ešte v drese Godsent oslavoval triumf na kyjevskej LAN akcii WePlay! Forge of Masters S2. Vo svojich doterajších tímoch sa na neho pozeralo, ako na hviezdu, ktorá disponuje značnou firepower. Spoločne s Lotanom "Spinx" Giladim by tak mohol vytvoriť silnú dvojicu, vďaka, ktorej budú ENCE schopní postupovať medzi TOP10 tímov sveta, prípadne útočiť na popredné priečky v prestížnych turnajoch.

Organizácia ani samotný hrač sa k tejto špekulácii zatiaľ nevyjadrili.

Zostava ENCE by pre rok 2022 mohla vyzerať nasledovne:

Marco "Snappi" Pfeiffer
Lotan "Spinx" Giladi
Pawel "dycha" Dycha
Olek "hades" Miskiewicz
Pavle "maden" Bošković

Eutu "sAw" Sah - tréner

Zdroj titulnej fotografie: liquipedia.net/DreamHack

Source: Instagram/madencsgo

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.