Pred letnou prestávkou robia zmeny v zostave eEriness, pridávajú sa aj DEFEATERS

  • Sebastián Soroka
  • 01. 07. 2021 16:55

Dve organizácia s veľkou históriou robia v tých letných mesiacoch poriadky vo svojich Counter-Strike tímoch. DEFEATERS spoločne s eEriness boli počas tohtoročnej jari súčasťou 1.Tipsport COOL ligy, kde si udržali miesta aj pre ďalší ročník. Pre nasledujúce mesiace bude ale zloženia ich celkov značne odlišné.

Rozhodnutie o zmene v zostave včera potvrdili eEriness prostredníctvom svojich sociálnych sieti. Jurija "Fizarezi" Andrijčuka už dávnejšie vystriedal niekdajší hráč Dynamo Eclot, Matěj "stinx" Štorek. Rotácia v zostave sa ale týka aj Kristiána "heikkoL" Garberu a Dávida "Feki" Fekeča. Práve oni putujú smerom do DEFEATERS. Pre heikkoLa to bude už niekoľký návrat do tohto celku. V minulom roku bol pri všetkých výrazných úspechoch DEFEATERS, avšak viackrát zo zostavy vypadol. Novú zostavu DEFEATERS formuje Samuel "OxidE" Krajčík, ktorý bol svojho času tiež hráčom eEriness. OxidE nahradí v zostave Jana "shrubyy" Černého. Shrubyy už minulý mesiac avizoval, že z tímu odchádza.

Dve prázdne miesta v eEriness zaplnia Filip "Lueg" Uxa a Dominik "DOCKSTAR" Putirka. Prvý menovaný sa najviac preslávil svojim pôsobením vo Vikingekrieg Esports, s ktorými absolvoval aj švajčiarsku LAN akciu Supreme Masters 2020. DOCKSTAR je naopak známy zo svojho pôsobenia v BloodyDevils.

Rozdiel medzi týmito zostavami je ten, že jedna už bola oficiálne oznámená samotnou organizáciou (eEriness) a tá ďalšia zatiaľ iba zmenila súpisku pre najbližšie turnaje, avšak k samotnému vyjadreniu stále nedošlo.

Pravdepodobne nová zostava DEFEATERS:

Rudofl "Rutk0" Kovalčik
Kristián "heikkoL" Garbera
Samuel "OxidE" Krajčík
Dávid "Feki" Fekeč
Oliver "abdel" Košč

Oficiálne potvrdená zostava eEriness:

Pavel "replay" Vaněk
Vojtěch "Valencio" Mydlář
Matěj "stinx" Štorek
Filip "Lueg" Uxa
Dominik "DOCKSTAR" Putirka

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.