ECLOT vyhrávajú Tipsport Bratislava Cup!

  • Dominika Štibľaríková
  • 28. 05. 2023 19:20
Source: Twitter/dynamoeclot

Dnes sa v bratislavskom Auparku odohrali posledné dva zápasy Tipsport Bratislava Cupu! Išlo o zápas o tretie miesto medzi tímami Entropiq a Sampi, a o finálový zápas, kde o prvenstvo zabojovali ECLOT a SINNERS.

Entropiq 0:2 Sampi

Ako prvý sa hral zápas o tretie miesto, od ktorého sme čakali väčšie napätie, avšak Sampi sa postarali o ľahký a rýchly koniec. Otváracou mapou bol Mirage, ktorý pickli Sampi a kde doslova ničili svojho súpera. Za teroristov dokázali vyhrať 11:4 a po výmene strán už hráčom Entropiq nedovolili vyhrať ani jedno kolo a tak sa Mirage skončil za stavu 16:4! Nasledovalo Inferno, map pick tímu Entropiq. Očakávali sme vyrovnaný zápas, no Sampi opäť prekvapili a Inferno veľmi rýchlo ukončili za stavu 16:5. Entropiq tak končia na poslednom 4. mieste a odnášajú si 1 403$. Sampi končia na 3. mieste a získavajú 2 338$.

Source: Twitter/teamsampi

ECLOT 2:1 SINNERS

Nasledoval finálový zápas medzi ECLOT a SINNERS! Prvou mapou bol Ancient, map pick tímu ECLOT, no víťazne z neho odišli práve hráči SINNERS, ktorí viedli veľmi vyrovnaný zápas no po výmene strán mali za teroristov navrch a tak to ukončili za stavu 16:9. Nasledoval SINNERS pick, ktorým bola mapa Vertigo. Od začiatku až do konca to bolo opäť veľmi vyrovnané, o čom svedčí aj samotný záver mapy, ktorý bol 16:14 pre tím ECLOT. A tak sa presúvame na tretiu, rozhodovaciu mapu, ktorou bol Anubis. Začiatok bol vo vedení tímu ECLOT, no v druhej polovici sa to snažili SINNERS dohnať. Žiaľ márne.. ECLOT si svoj náskok udržali a dokázali zvíťaziť 16:9! SINNERS tak končia na 2. mieste a odnášajú si 4 677$ a ECLOT berú prvenstvo s krásnou sumou 11 692$!

Source: Twitter/dynamoeclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.