Dynamo Eclot robí zmeny! Na prestupovú listinu mieri capseN!

  • Martin Brázdil
  • 11. 11. 2022 16:10

Novopečený majster Slovenskej republiky po pomerne úspešnej sezóne, kedy siahali na prvé miesto v EPLAYER rankingu, kde im chýbajú tri body na vedúcich Sinners, očakávajú zmenu. Lukáš “capseN” Koláčný, ktorý je v tíme Dynama Eclot od leta minulého roku sa ocitol na prestupovej listine.

Po uplynulej sezóne asi nikto nečakal, že by mohla v tíme Dynama Eclot nastať, v tak krátkom čase zmena. Podľa vyjadrenia CEO Dynama Eclot Martina Novotného v poslednej dobe zostava nenaplňovala maximálne očakávania, a tak sa Dynamo spolu s capseNom dohodli na umiestnení hráča na prestupovú listinu, s dôverou, že v tíme sa nájde nový impuls.

Lukáš “capseN” Koláčný však naďalej ostáva členom základnej zostavy. Vedenie Dynama Eclot je však pripravené jednať o prestupe 23-ročného snipera. Uvidíme ako sa teda celá situácia vyvinie, a kam by mohli smerovať kroky, či už capseNa alebo organizácie.

Oficiálne vyjadrenie capseNa:

My situation at @dynamoeclot

Me and Eclot mutually agreed to put me on transfer list. This was a long time coming for me as i wanted to leave earlier this season but i promised my teammates to finnish the season with them and i am a man of my word.

I wanna say i regret nothing that happened this year, even though things werent always smooth we achieved everything i wanted from this team and more. I wish my teammates best of luck moving forward (fida, valencio, nbqq, dytor, dzejky)

We played together for a long time and things just fall apart. I was unhappy in the team for a long time and i just couldnt perform on my full potential because of it. We werent able to work on our issues and i felt like there is no room for improvement for myself as a player and person, which is the most important thing for me.

I just wanna finnish this post by saying that Eclot has definitely been the best org i have ever played in. It has been a pleasure and honor. We will see where my carreer goes now, but im hungry and eager to play and develop further.

Oficiálne vyjadrenie organizácie sa nachádza na ich oficiálnej stránke.

capseN bol počas víťazných MSR oporou tímu Source: Dynamo Eclot

Zdroj titulnej fotografie: Dynamo Eclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.