Dynamo Eclot oslavujú prvé zlato v roku 2022! Vďaka EPULZE Invitational si zabezpečujú 7 tisíc dolárov

  • Sebastián Soroka
  • 12. 03. 2022 20:43

Snaženie Dynamo Eclot prináša prvé zlato v roku 2022! Aktuálne 4.tím EPLAYER Rankingu sa stáva absolútnym šampiónom EPULZE Invitational #1 a odnáša si tučnú finančnú výhru $7,000! Vo finále zdolali hráči DNE rumunských Nexus Gaming.

Eclot na ceste k titulu prešli bez prehry skupinovou fázou, aby následne v playoff vyradili svojich česko-slovenských rivalov z eSuby. BO3 finále proti rumunským Nexus skončilo po dvoch mapách, avšak v druhom dejstve sme sa pozreli až do druhého predĺženia. Zverenci Jakuba "bfull" Kokošku museli na oboch mapách otáčať vývoj stretnutia, avšak aj napriek tomu dokázali zápas režírovať podľa svojho scenára. Mužom zápasu bol jednoznačne Filip "K1-FiDa" Dvořák, ktorý na druhej mape dokázal usmrtiť svojho súpera 38x!

Celkovo na turnaji prehrali hráči iba jednu mapu, čo poukazuje na ich skvelú formu. Okrem toho im víťazné zlato pomôže ľahšie zabudnúť na trpké vypadnutie z turnaja Pinnacle Winter S3.

Celý ich úspech na turnaji prišiel tiež len pár dní po zmene v zostave. Dynamo Eclot sa totiž rozhodli vymeniť hráča, keď slovenského strelca Adama "ZEDc" Bartka nahradil Martin "Dytor" Handl. Prvý dojem tak zvládol Dytor na jednotku, uvidíme ako tomu bude v ďalších mesiacoch a najmä aké výkony predvedú tento rok na offline eventoch. Prvú LANku v roku 2022 by mohli absolvovať už v apríli (dubnu) v slovenskej Bratislave na podujatí Tipsport Bratislava. Najprv sa tam však musia kvalifikovať. Dynamo Eclot sú však celkom očividne na dobrej ceste.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách

Source: Facebook/Dynamo Eclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.