Dynamo Eclot končia v turnaji METAPLAY #1 na druhom mieste

  • Sebastián Soroka
  • 05. 12. 2021 13:05

AKTUALIZOVANÉ: Hráči Dynamo Eclot napokon podľahli ruskému tímu INDE RAE 0:2 na mapy a z turnaja METAPLAY #1 tak berú konečné 2.miesto a 2000$.

Trojdňový turnaj METAPLAY #1 s prizepoolom 10 000$ sa dnes definitívne skončí. Prvé miesto a s ním aj hlavnú výhru si môže odniesť česko-slovenský celok Dynamo Eclot, ktorý aj napriek nie ideálnemu zdravotnému stavu svojich hráčov, dokázal poraziť svojich doterajších súperov a pred nimi už stojí iba ruské zoskupenie INDE RAE.

Dynamo Eclot majú v posledných dňoch skutočne nabitý zápasový harmonogram. Po tom čo sa štvrtému tímu nášho EPLAYER Rankingu nepodarilo predrať do playoff ESEA Advanced a tiež ani postúpiť ďalej v turnaji Malta Vibes Knockout S4 si teraz môžu hráči napraviť chuť aspoň výhrou METAPLAY #1. Už teraz má Eclot istých 2000$, za triumf vo finále by ale získali až 7000$, čo by takto pred Vianocami rozhodne potešilo nejedného člena tímu.

Dynamo Eclot na ceste do finále porazili tímy ako Budapest Five, či Singularity s Ladislavom "GuardiaN" Kovácsom. V turnaji sa okrem nich predstavila aj zostava eSuby, ktorá však vypadla už po prvom hracom dni. Finále začína o 14:00.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Dynamo Eclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.