Dynamo Eclot má kompletnú súpisku, po noobiqovi sa k tímu pridávajú ďalší dvaja hráči

  • Sebastián Soroka
  • 30. 07. 2021 15:55

Posledné týždne sme mohli pozorovať veľmi rušné chvíle v tíme Dynamo Eclot. Česká organizácia sa po príchode nového sponzora rozhodla prestavať svoj Counter-Strike tím a doviesť do tímu hráčov, ktorí pre ňu v minulosti vybojovali nejeden úspech. K dnešnému dňu už majú pre zvyšnú časť roka zostavenú novú päticu, ktorá ich bude reprezentovať.

Včerajším dňom sa k Adamovi "ZEDc" Bartkovi a Filipovi "K1-FiDa" Dvořákovi pridal Vít "noobiq" Pohlot, ktorému nevyšlo pôsobenie v tíme Sampi. Dnes sa rady Dynamo Eclot rozšírili o Vojtěcha "Valencio" Mydlářa a Michaela "boby" Mečla. Zatiaľ čo prvý menovaný sa už dlhé roky vyskytuje v popredných tuzemských tímoch, pre bobyho pôjde o zatiaľ najväčšiu skúšku v kariére. Valencio pôsobil v minulosti pod Majestic Lions, s ktorými si ukoristil bronz z Majstrovstiev Českej republiky 2017, začiatkom roka 2020 bol tiež súčasťou tímu Sampi. Bobyho sme počas uplynulého roka evidovali v tíme BRUTE Evo.

Hráči Dynamo Eclot budú pre zvyšok sezóny súťažiť v ESEA Advanced, Y-Games PRO Series, či v 1.Tipsport COOL lige. Otázkou už iba zostáva či dokážu ZEDc a spol. nadviazať na úspechy z posledných dvoch rokov, kedy Eclot častokrát ako podceňovaní celok dokázal prekonať očakávania a odniesť si z tuzemských turnajov tituly a cenné kovy.

Zostava Dynamo Eclot:

Adam "ZEDc" Bartko
Filip "K1-FiDa" Dvořák
Vít "noobiq" Pohlot
Vojtěch "Valencio" Mydlář
Michael "boby" Mečl

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.