Dva najlepšie CS:GO tímy si zmerajú sily vo finále BLAST Premier Spring!

  • Dominika Štibľaríková
  • 11. 06. 2023 15:00
BLAST Premier Spring 2023 Source: Twitter/HLTVorg/@brcho_

Dnes večer nás čaká veľké finále BLAST Premier Spring, v ktorom si proti sebe zahrajú dva najlepšie CS:GO tímy! Reč je o Vitality, ktorý je aktuálne N1 tím, a tohtoročný Major šampión z Paríža, a o tíme Heroic, ktorý drží druhé miesto s dosť veľkým náskokom pred FaZe. Poďme sa ale najskôr pozrieť na cestu našich dvoch finalistov.

Source: HLTV.org

Heroic sa do finále prebojovali cez tím Imperial, s ktorým včera hrali o postup. Veľa nechýbalo a mohli sme tu mať práve tím Imperial, ktorý hral naozaj perfektne! Prvá mapa, Overpass, ktorú si vybrali chalani z Imperial, dopadla priaznivo práve pre Heroic, ktorí dokázali vyhrať 16:13. Inferno tentoraz padlo v prospech Imperial a to 16:11. Nasledovala mapa Nuke*, na ktorej sa malo rozhodnúť. Bol to naozaj vyrovnaný zápas, ktorý sa dostal až do predĺženia a v ňom dokázali bodku na záver dať práve Heroic, ktorí vyhrali 19:17. Imperial tak končia na delenom 3-4. Mieste a odnášajú si 40 000$.

Source: HLTV.org

Cesta do finále pre tím Vitality viedla cez tím G2.Opäť sme sa pozreli na všetky 3 mapy, avšak tentoraz to bolo bez predĺženia. Úvodnú mapu Anubis, ktorú vybrali Vitality, dokázal vyhrať tím G2 za stavu 16:11. Nasledoval G2 pick, Inferno, no zrejme to nebol moc dobrý výber, keďže víťazne z tejto mapy vyšli práve Vitality. Rozhodnúť sa malo opäť na mape Nuke a veru, že sa aj rozhodlo! Nuke padol v prospech Vitality za stavu 16:12.G2 nám tak končia na delenom 3-4. Mieste a získavajú 40 000$.

Source: BLAST.tv

Dostávame sa tak do dnešného finále, ktoré štartuje o 20:30 hod. nášho času a bude vo formáte BO3. Favoritom je samozrejme tím Vitality, no zo vzájomných zápasov má navrch Heroic a to 9:6 na mapy! Podarí sa Vitality vyhrať ďalší offline event, alebo si konečne vezmú trofej Dáni z Heroic? To sa dozvieme už dnes večer! Samozrejme k zápasu nemôže chýbať ani stream:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.