DreamHack Open November: Zo súboja dvoch Slovákov vychádza víťazne frozen, Zero v turnaji končí!

  • Sebastián Soroka
  • 11. 11. 2021 16:06

Druhý deň DreamHack Open November priniesol pre domácu scénu pomerne neželanú vec. V eliminačnom zápase na seba narazili tímy MOUZ ( známy aj ako mousesports) s Davidom "frozen" Čerňanským a GamerLegion (GL), ktorého reprezentantom je Patrik "Zero" Žúdel.

Oba tímy včera prehrali svoje úvodné zápasy, ktoré ich mohli jednou nohou posunúť do playoff. MOUZ padli na úkor MAD Lions, GL zase vo veľmi tesnej koncovke podľahli nemeckému celku BIG. Dnešný zápas dvoch Slovákov tak mal rozhodnúť o tom, kto ešte dostane v turnaji druhú šancu a naopak, kto sa s novembrovým DreamHackom rozlúči.

BO3 ovládol frozen a jeho spoluhráči. Myšiaci sa hneď v úvode prvej mapy (de_ancient) dostali do komfortného vedenia, ktoré následne kontrolovali počas celej hry. Na svojej mape, ktorou bol de_nuke to síce miestami vyzeralo tak, že zápas sa presunie do tretieho dejstva, avšak nakoniec sa tak nestalo. Lepšia súhra, skúsenosti ale aj manažment koncových kôl hrali jasne v prospech MOUZ, ktorí si tak vynútili rozhodujúci zápas proti MAD Lions. V zápase sa bude hrať o postup do semifinále, porazená zostava v turnaji skončí. Stretnutie by malo začať 12.11 (piatok) o 16:00.

GamerLegion si za delené 7-8.miesto odnášajú $2,000. Na turnaj sa dostali skrz kvalifikáciu, ktorú odohrali hráči ešte v októbri. Pred samotným eventom tiež európska zostava absolvovala bootcamp.

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/MOUZ

GamerLegion na DreamHacku končia Source: © GamerLegion

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.