Domáce celky sa predstavili na CCT Central Europe Season 1! Teraz však ostali iba dva, podarí sa jednému z nich uspieť?

  • Martin Brázdil
  • 31. 08. 2022 18:00

Od 22.8. prebiehala hlavná časť turnaja CCT Central Europe Season 1, ktorá sa pomaly blíži do svojho záveru. Už pred začiatkom sme mohli sledovať domáce tímy, ktoré bojovali v uzavretej kvalifikácií. Do hlavného turnaja sa však nedostal ani jeden z tímov. Všetky tri domáce zostavy tak boli pozvané. Vo swiss fáze turnaja vypadol jeden z našich zástupcov a to tím pod vedením Ladislava “GuardiaN” Kovácsa. V play-off, ktorá štartuje zajtra sa tak predvedú iba dva naše tímy. Dynamo Eclot a Enterprise tak budú viesť našu scénu proti zaujímavým súperom.

Medzi zúčastnenými aj štvrťfinalisti Majoru a Frozenovi bývalí spoluhráči

8 tímov, ktoré sa prebojovali cez swiss formát doplnila osmička pozvaných. Play-off pozvánku prijali menej známe tímy ako napríklad BLUEJAYS alebo 1win, v ktorého radách pôsobí Egor “flamie” Vasilyev. Toho všetci asi poznáme s jeho pôsobenia v NaVi. Ďalšie pozvánky sa ocitli v rukách turkov z Eternal Fire, Finest, brazílskym mibr, štvrťfinalistom Majoru Copenhagen Flames, účastníkov Majoru forZe a Falcons, ktorých dres oblieka legenda Nathan “NBK-” Schmitt. Ten sa k Falcons pripojil po pôsobení v MOUZ, kde nastupoval po boku Davida “frozen” Čerňanského.

NBK- ešte v drese Myšiakov Source: ESL
Dynamo Eclot vyzvú zmenené Kodanské ohne

Dvojku našeho EPLAYER rankingu čaká ťažký test. V najbližšom zápase ich totiž čaká tím Copenhagen Flames. Ten síce zmenil väčšinu zostavy po odchodoch do fnatic a G2. Stále však ide o kvalitný tím a zápas s nimi nebude pre Dynamo Eclot vôbec ľahkou úlohou. Avšak to platí o každom z tímov a Copenhagen Flames tiež nemajú nič isté. Určite všetci veríme, že Dynamo Eclot podá výborný výkon a bude to práve tím pod vedením Filipa “K1-FiDa” Dvořáka, ktorého “rukavica” pôjde nahor. Dynamo Eclot odohrajú svoj zápas zajtra o 19:00.

CapseN a nbqq s medailami za top 15 Source: Martin Bukovský, EPLAYER
Na serveri sa stretnú aj dvaja bývalí spoluhráči Frozena

Erik “The eLiVe” Sith proti Özgürovi “woxic” Ekerovi. Stret spoluhráčov Davida “frozen” Čerňanského. S prvým menovaným získal posledný triumf na MČR a z druhým dosiahol na top 2 pozíciu na svete. Teraz sa títo strelci stretnú proti sebe. Enterprise ako trojka EPLAYER rankingu a Eternal Fire, ktorý stále čakajú na veľký úspech. Enterprise tak čaká náročný, ale o to dôležitejší duel, ktorý ak chcú pomýšľať na úspechy v Európe by mali zvládnuť. Enterprise nastúpia k svojmu duelu zajtra o 10:00.

The eLiVe spolu s Gunrunners pri zisku MČR Source:Jan Hložek, EPLAYER

Celkového víťaza spoznáme už 4.9. a pevne veríme, že to bude práve jeden z našich zástupcov.

Celý turnaj sa bude dať sledovať na twitch kanále Republeague.

Zdroj titulnej fotografie: twitter/ enterprise_esp

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.