Dočkali sme sa! Je tu nová operácia a mnoho ďalších vychytávok

  • Sebastián Soroka
  • 04. 12. 2020 13:00

O tom, že nový update do cska je na spadnutie sa vravelo už niekoľko týždňov. Čakal sa však tradičný update spojený s Vianocami. Najväčší optimisti hovorili o pridaní Source 2 enginu. Napriek tomu, že nový engine zatiaľ nie je realitou, tak Valve nás aj napriek tomu príjemne prekvapilo. Do hry pridáva po vyše roku novú operáciu s názvom Broken Fang, ale taktiež aj množstvo nových vychytávok.

Operácia

Cena vstupenky na spustenie operácie je 12,75€, tí čo si zakúpia operáciu budú plniť rôzne misie, za ktoré budú môcť získať potrebné body na zisk pamätného predmetu (odznaku/medaile) do ich inventára. Tradične s operáciou je do hry pridaná aj nová bedňa. Najväčšiu pozornosť z nových skinov púta AWP - Fade, ako špeciálny predmet padajú z bedne rukavice. Nemôžu chýbať ani samolepky, grafity a nové vzhľady agentov.

Mapy

S operáciou pochopiteľne prichádzajú aj nové mapy. De facto sa nám vracia mapa Aztec, len pod iným názvom (Ancient) a s menším remakom. Okrem toho sú pridané aj ďalšie mapy a medzi nimi aj tie komunitné. Menovite mapa Guard, Elysion, Engage, Apollo, Frostbite. Najviac zaujme zrejme posledná menovaná mapa. Tá sa totiž odohráva v lyžiarskom stredisku, textúry snehu nám tak pripomenú čas prichádzajúcich Vianoc. Mapa bude k dispozícii v Danger Zone móde.

Pridanie retake módu

Celý update spestruje pridanie retake módu. Herný mód, ktorý je na komunitných serveroch veľmi obľúbený, je teraz pridaný do základnej ponuky.

Štatistiky

Funkciu štatistík odomkenme so zakúpením operácie. Vo funkcii "štatistiky" nájdeme tie najpodrobnejšie detaily z nášho hrania, naše K/D ratio, úspešnosť na jednotlivých mapách, najpoužívanejšie zbrane a mnoho ďalšieho. Dáta sa budú monitorovať počas celého prebiehu operácie.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.