Sampi potvrdzujú indície z posledných týždňov, queztone víta v zostave systema, či zur1sa

  • Martin Bukovský
  • 03. 08. 2021 17:23

AKTUALIZOVANÉ 2.8.2021: Sampi k dnešnému dňu oznámili príchod nového Counter-Strike tímu. Potvrdili tak prestupový šum z posledných dní. Okolo Richarda "queztone" Strnátka sa sformovala nádejna zostava, ktorá bude hájiť farby tímu v najväčších domácich súťažiach.

Zdroj titulnej fotografie: Sampi/FB

AKTUALIZOVANÉ: Portál PLAYzone už zverejnil súpisky pre 10. sezónu 1. Tipsport COOL ligy. Nechýbala ani zostava Sampi.

Pôvodný článok

Viaceré tuzemské celky sa po ukončení jarných častí najvyšších domácich líg rozhodli pre zmenu v zostave. Zostava Sampi, ktorá atakovala popredné priečky rebríčku najlepších tímov, nakoniec nebola výnimkou. V tíme po 3. mieste zo Sazka eLEAGUE ostal jedine štvornásobný majster českej republiky a bratislavský barber Richard "queztone" Strnátko , ktorý sa začiatkom roka spoločne so sniperom Patrikom "DEV7L" Stuchlíkom opäť vrátil na domácu scénu. Druhý menovaný sa ale v tíme dlho neohrial a na pozícií awp ho neskôr vystriedal Martin "beryP" Beránek.

„Děláme to velice neradi, ale oznamujeme rozpuštění současné CS:GO sestavy. I přesto, že jsme v Sazka eLeague skončili na třetím místě, klukům už dlouhodobě nefungovala týmová chemie a to je něco, co nedokáže spravit ani mentální kouč.“ Znelo z úst organizácie, ktorá poverila Richarda "queztone" Strnátka zložením nového kádra.

Ten mal neľahkú úlohu, no rozhodne bolo z čoho vyberať, nakoľko leto je známe ako prestupové obodobie. Podľa informácie zo Sampi CS:GO servera si do tímu ulovil mladého Tomáša "system" Zemka z Dark Tigers, no aj jeho brata Roberta "mgnt" Zemka, ktorý by mal zastávať pozíciu trénera. Rolu snipera by mal na svoje ramená zobrať Martin "zur1s" Sláma, ktorý spoločne s Filipom "Filixos" Haluškom dopomohli trojici Dark Tigers dohrať jarnú časť domácich líg.

Zostavu by ale mali doplniť aj dve mladé pušky. Jedným z nich by mal byť Rudolf "Rutk0" Kovalčik z DEFEATERS. Rutk0 predvádzal skvelé výkony aj v prípravných zápasoch slovenskej reprezentácie, kde okúsil aké je to hrať po boku Davida "frozen" Čerňanského či Michala "KETUBOR" Csontoša. Najväčším prekvapením by mal byť Filip "Darberrr" Böhm z tímu UNIVERSE. Zostava UNIVERSE sa v rebríčku najlepších postupne posunula až na 10. priečku, a tak niet divu že by Sampi mohli siahnuť aj do radov 2. ligových UNIVERSE a dať šancu novému mladému talentu.

Podľa informácia z herného servera by zostava Sampi mala vyzerať následovne:
Richard "queztone" Strnátko
Tomáš "system" Zemko
Martin "zur1s" Sláma
Rudolf "Rutk0" Kovalčik
Filip "Darberrr" Böhm

Robert "mgnt" Zemko - tréner

sampi1.png

Zdroj titulnej fotografie: PLAYzone Challenge

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.