Máme nového hriešnika! Sinners oficiálne podpisujú Forsyyho

  • Sebastián Soroka
  • 12. 01. 2022 11:57

Ako sme včera informovali, domáca jednotka Sinners sa chystá urobiť zmenu na svojom AWP poste. Náhradou Tomáša "oskar" Šťastného sa teraz už oficiálne stáva David "forsyy" Bílý, ktorý predtým pôsobil rok a pol v tíme Enterprise Esports.

Forsyyho teraz čaká neľahká úloha. Nahradiť Oskara a zároveň pomôcť Sinners naďalej posúvať svoje výkony smerom k najväčšej svetovej špičke. 20-ročný Čech už od roku 2019 pravidelne ukazoval, že pozícia snipera mu mimoriadne svedčí a, že jedného dňa by mohol obdržať ponuku od tímu, ktorý má významné meno na medzinárodnej scéne. V minulom roku preukázal s Enterprise Esports svoje schopnosti aj na európskych turnajoch. Za zmienku stojí jeho vystúpenie na V4 Future Sports Festival, kde so spoluhráčmi obsadil 5-6.priečku.

David má obrovský talent a věřím, že se v našem týmu časem stane jedním z nejlepších CZ/SK AWP hráčů všech dob. Bylo pro nás také nesmírně důležité, abychom nabrali mladý talent, který s námi bude dlouhodobě a se kterým se opět budeme mít šanci dostat na Major , komentuje príchod Forsyyho CEO organizácie Sinners Moritz Straube pre web Esport Sazka .

Čo sa týka Enterprise Esports, tak tí by mali počas dnešného dňa oznámiť Forsyyho náhradu. Vo včerajšom článku sme informovali o tom, že česko-slovenskú dvojku posilní Dominik "NIO" Maxian.

Aktuálna zostava Sinners vyzerá nasledovne:

Adam "⁠NEOFRAG⁠" Zouhar
Sebastian "⁠beastik⁠" Daňo
Max "⁠SHOCK⁠" Kvapil
Jindřich "⁠ZEDKO⁠" Chyba
David "forsyy" Bílý

Tomáš "tomkeejs" Tomka - tréner

Zdroj titulnej fotografie: YouTube/Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.