Zostava Dynamo Eclot je kompletná, do tímu sa vracia aj Adam "ZEDc" Bartko

  • Sebastián Soroka
  • 13. 06. 2021 23:15

Po piatkových zmenách v Dynamo Eclot, kedy sa s tímom rozlúčila dvojica Lukáš "Majky" Měchaček a Matěj "stinx" Štorek sa ihneď začalo hovoriť o tom, že nekompletnú zostavu posilnia navrátilci Filip "K1-FiDa" Dvořák a Adam "ZEDc" Bartko. Prvý menovaní bol oficiálne predstavený už včera, ten druhý až dnes.

Špekulácie sa teda potvrdili, do Dynamo Eclot sa okrem K1-FiDu vracia aj ZEDc. Obaja patrili v pominulých rokoch k hlavným pilierom zostavy, ktorá reprezentovala túto organizácia. Medzi ich najväčšie úspechy možno považovať druhé miesto na Majstrovstvách Českej republiky 2019 a dvojicu zlatých umiestnení z Quietus-Day LAN, respektíve majstrovstiev Slovenskej republiky 2020.

Začiatkom roka 2020 sa ale pôvodná zostava úradujúcich majstrov Slovenskej republiky rozpadla a každý sa vybral vlastnou cestou, nevynímajúc už vyššie spomínané duo. K1-FiDa si dal na pár mesiacov od súťaženia pohov, rodák z Popradu zase zakotvil v Dark Tigers. K dnešnému dňu je ale znova členom Eclotu. Nanešťastie, návrat do bývalého tímu mu nevyšiel podľa predstáv, keďže on a jeho spoluhráči podľahli v ESEA Main S37 tímu Failen9 Esports pomerom 22:25.

Aktuálna zostava Dynamo Eclot vyzerá nasledovne:

Dominik "desty" Černý
Tomáš "Mix" Bílík
Patrik "Lastík" Ptáček
Adam "ZEDc" Bartko
Filip "K1-FiDa" Dvořák

Zdroj titulnej fotografie: Mistrovství ČR v počítačových hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.