Definitívne potvrdené! Sampi s novou zostavou

  • Sebastián Soroka
  • 02. 02. 2021 19:15

Ešte v polovici decembra (prosinca) minulého roka sme prišli so správou , že organizácia Sampi robí vo svojej cskovej zostave masívne zmeny a v tíme by sa mali zmeniť až traja hráči. Dnešným dňom je táto správa oficiálne potvrdená, keďže Sampi oficiálne oznamujú svoju novú zostavu pre rok 2021!

Novými členmi tímu sú Richard "queztone" Strnátko, Patrik "DEV7L" Stuchlík a Vít "noobiq" Pohlot. O prvých dvoch môžeme hovoriť ako o veľkých legendách domácej scény. Nečudo, veď sú to 4-násobní víťazi majstrovstiev Českej republiky, kedysi reprezentanti 27.najlepšieho tímu sveta (Alza.eXtatus) a účastníci viacerých európskych turnajov. Queztone dokonca v minulosti reprezentoval aj farby HellRaisers, s ktorými získal titul z Copenhagen Games. V roku 2019 ale prišlo v ich kariére k zlomu, kedy sa ich pôvodný tím rozpadol a aj napriek viacerým pokusom, sa už DEV7L ani queztone na najvyššie priečky nedostali.

To sa ale môžeme zmeniť práve podpisom zmluvy u Sampi. Dopomôcť by im k tomu mal tretí nováčik v tíme, Vít "noobiq" Pohlot. Toho po dvoch rokoch v Eclote čaká nová kariérna výzva. V predchádzajúcom pôsobisku zaznamenal noobiq viaceré úspechy, najväčším je bezpochyby striebro z MČR 2019 alebo zlato z Quietus-Day 2019.

A napokon jediní, ktorí v tíme ostávajú aj po výraznej rekonštrukcii sú Martin "Pechyn" Pechoušek a Marek "kinzo" Bílek. V minulom roku vybojovali vo farbách Sampi bronz z 1.Tipsport COOL ligy. Tento rok sú ich ambície bezpochyby vyššie.

Zaujímavosťou je, že Sampi vstupujú do roka 2021 bez coacha, keďže ich tím opustil Jozef "d0di" Kiss. Ako sa bude reprezentantom organizácie, ktorú založil Jakub Jankto dariť, budeme môcť sledovať už zajtra v rámci ESEA Advanced, keď výzvu dánsky celok AGF Academy.

Zostava Sampi:

Marek "kinzo" Bílek
Martin "Pechyn" Pechoušek
Patrik "DEV7L" Stuchlík
Richard "queztone" Strnátko
Vitek "noobiq" Pohlot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.