Oficiálne: DEFEATERS majú novú zostavu, piatym hráčom sa stáva skúsený tMs1k

  • Sebastián Soroka
  • 14. 02. 2022 19:40

AKTUALIZÁCIA - 19:40: Organizácia DEFEATERS vo večerných hodinách potvrdila špekulácie z dnešného dňa. Posledným dielikom skladačky sa stáva ostrieľaný veterán Tomáš "tMs1k" Zelenka.

Pôvodný článok:

Meno legendárnej organizácie budeme môcť vidieť na Counter-Strike scéne aj v tomto roku. DEFEATERS tlačí čas s oznámením novej súpisky, nakoľko už v nedeľu sa predstavia v dodatočnej kvalifikácii na turnaj Tipsport CS:GO Bratislava.

Podľa našich informácii by mali farby DEFEATERS hájiť Marek "Frixos" Častulík, Matěj "mat0x" Dvořák, Vojtěch "Volt" Klíma a Michal "fabulous" Gorecki. Prvý menovaný bol v nedávnej minulosti členom organizácie BRUTE, zvyšok bol súčasťou BloodyDevils.

Naše zdroje nám potvrdili, že situácia ohľadom posledného hráča stále nie je úplne uzavretá. Pravdepodobne ho v nedeľu uvidíme spoločne s ostatnými na tímovej súpiske, jeho zotrvanie by však stále nemalo byť isté. Podľa všetkého organizácia rieši viacero detailov, ktoré by mu zaistili budúcnosť v ich drese.

Predchádzajúce zostavy DEFEATERS dokázali v minulosti narobiť popredným tímom veľké škody a poriadne ich vytrápiť. Tím sa síce často pohyboval na rozmedzí medzi prvou a druhou ligou, avšak častokrát dokázal príjemne prekvapiť. Známu organizáciu, ktorá si svoju slávu vybojovala najmä v Counter-Strike 1.6 reprezentovali za uplynulé dva roky mená ako Matúš "MATYS" Šimko, Andrej "Adejis" Kameništiak, Rudolf "Rutk0" Kovalčík, či Tomáš "system" Zemko. Nechajme sa prekvapiť, či projekt s novou päticou znova vynesie na výslnie ďalší mladý talent.

Ohľadom vyjadrenia k celej situácii sme kontaktovali aj vedenie organizácie DEFEATERS. To nám potvrdilo, že bude čoskoro oznamovať svoju novú CS:GO zostavu.

Zostava DEFEATERS vyzerá nasledovne:

Marek "Frixos" Častulík
Matěj "mat0x" Dvořák
Vojtěch "Volt" Klíma
Michal "fabulous" Gorecki
Tomáš "tMs1k" Zelenka

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/DEFEATERS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.