Ďalšia organizácia, ktorá oznamuje novú zostavu, je DEFEATERS

  • Sebastián Soroka
  • 07. 02. 2020 00:30

Legendárna organizácia DEFEATERS, preslávená najmä vďaka Counter-Strike 1.6, predstavuje novú zostavu pre rok 2020. DEFETEARS sa vrátili na scénu počas minulého roka. Ich vtedajšia csková zostava uhrala viacero dobrých výsledkov v online ligách a do poslednej chvíle bojovala o slot na MČR. Spomenúť treba aj ich striebro z jarných Y-Games, kedy vo finále podľahli mixu okolo Vergila, "Make Money Not Friends".

Minulý rok je už ale za nami a DEFEATERS dávajú najavo, že sú pripravení bojovať o úspech aj v tomto roku. Dôkazom je ohlásenie novej zostavy. Vedenie organizácie na svojich sociálnych sieťach píše, „Teší nás, že sme dokázali prilákať pod svoje krídla práve túto sekciu zloženú zo starších a ostrieľaných borcov, ktorí sa spoločne už účastnili množstva domácich i zahraničných eventov, vrátane MČR. A to doplnených taktiež o mladých hráčov, ktorí sa na scéne ukazujú v dobrom svetle s nádejnými vyhliadkami na kvalitné výsledky.“

Predchádzajúca zostava DEFEATERS na čele s Dzejkym, zaznamenala najväčší úspech na jarných Y-Games. Photo by DEFEATERS

Kto sú teda noví hráči tejto organizácie? Ako už prehlásilo vedenie, ide o vyvážený tím, kde sa budú miešať skúsení hráči s mladou krvou. Do väčšieho povedomia scény sa opäť dostavajú Robert „mgnt“ Zemko a Denis „kilas“ Trinh Dac. Tých sme mohli naposledy vidieť vo farbách eEriness v roku 2018. S ich tímom sa vtedy kvalifikovali na brnenské MČR či lanku konajúcu sa vo Švajčiarsku, Supreme Masters. V minulosti boli taktiež súčasťou celku NineLives, kedy sa peknou hrou prezentovali na turnaji PG-Way v Trnave. Pri týchto úspechoch s nimi v tíme pôsobil aj mladučký Tomáš „System“ Zemko, ktorý je od dnešného dňa rovnako súčasťou DEFEATERS. System svoje hráčske kvality potvrdil minulý rok, kedy sa na chvíľu ocitol aj v eSube, v ktorej získal tretie, respektíve druhé miesto z PLAYzone Challenge a Quietus Day – Lan Party. Naposledy reprezentoval Fury Esports, pod ktorými si zahral aj v playoff MČR 2019. Zostávajúcu dvojicu tvoria Kristián 'heikkoL' Garbera a jediný Čech v zostave, Rostislav 'Tomyo' Růčka. Táto dvojka hrala v minulom roku pod organizáciou EXEC Esports. Ich cesty sa ale neskôr rozdelili. Avšak heikkol ešte stihol reprezentovať EXEC na turnaji ICL v maďarskom Váci. Tomyo sa naopak v priebehu uplynulého roka pridal k nEophyte. Zaujímavosťou je, že v minulosti hral s každým hráčom v rôzných tímoch práve System.

Duo System a mgnt (prví dvaja zľava) a killas (prvý sprava), už spolu v minulosti pôsobili pod organizáciou eEriness. Photo by eEriness

Nutno taktiež podotknúť, že úradujúca zostava DEFEATERS aktuálne bojuje v lige ESEA Open, kde ako jediná z CZ/SK tímov nestratila ani mapu a má tak skóre 7:0. Budú DEFEATERS konkurencie schopní aj v tomto roku? Podarí sa im vyrovnať sa novým profesionálným tímom z našej scény?

Zostava DEFEATERS:
Robert 'mgnt' Zemko
Denis 'kilas' Trinh Dac
Tomáš 'system' Zemko
Kristián 'heikkoL' Garbera
Rostislav 'Tomyo' Růčka

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/DEFEATERS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.